14.11.2020

ONLINE

CORP: Echilibru, Energie și Sănătate

✓ Îți gestionezi și îți crești energia și cheful de viață.   

✓ Îți instalezi obiceiuri pentru un stil de viață sănătos. 

Armonizează-ți MINTEA, CORPUL și EMOȚIILE

și bucură-te de ENERGIE, SĂNĂTATE și VITALITATE!

Elimini conflictele interioare  

✓ Îți aliniezi mintea, corpul și emoțiile.

Vino la Conferința 6C cu Andy Szekely şi primești INSTRUMENTE eficiente prin care: 

CELE MAI BUNE INSTRUMENTE PENTRU

 Cum să îți menții un nivel ridicat 

de energie și vitalitate.


Lucrul cu mentori - cât de 

important este atunci când vrei să 

îți crești nivelul de energie și cum 

să procedezi.


 Cele 5 surse fundamentale de energie pentru omul modern și cum 

să le accesezi inteligent începând 

din secunda în care le-ai aflat.

ENERGIE

ECHILIBRU EMOȚIONAL

Mituri despre hrană, mișcare și somn (și cum să le folosești în favoarea ta).


Principalele 3 metode simple de menținere a tonusului (NU e vorba de mișcare sau mâncare, ci de lucruri mai simple).


Tehnici complete pentru un corp sănătos și o stare de bine generală.

Cum să îți păstrezi calmul când e haos în jurul tău.


 Cum să afli informații relevante de la sursă și să le elimini pe cele de tip „junk” (de pe internet etc.).


Eliminarea conflictelor interioare.


 Echilibru minte - corp – spirit.

SĂNĂTATE FIZICĂ

Fiecare informație, tehnică sau instrument prezentate în această conferință se bazează pe studii renumite și sunt folosite personal de către traineri,.


Folosite împreună, ele reprezintă o trusă completă prin care să îți transformi stilul de viață în mod sănătos,

echilibrând toate cele 3 arii importante: MINTE – CORP – SPIRIT.

Beneficiile obținute sunt numeroase, însă decizia de a-ți transforma viața își aparține!

DECIZIA DE A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA ÎȚI APARȚINE!

Îți schimbi convingerile limitative despre ce e posibil atunci când vine vorba de sănătate.


Înveți cum să îți deblochezi energia și să câștigi un nivel de energie foarte înalt.


Înveți cum să îți faci chef atunci când... nu ai chef.


Înțelegi puterea comunității și cum să faci echipă pentru rezultate maxime.


Înveți cum să îți mărești șansele de a instala obiceiuri sănătoase.


Îți sporești carisma (prin creșterea nivelului de energie).


Atragi oameni care au același tonus și nivel de energie.


...și MULT mai mult de atât!

Toate acestea vor avea un impact pozitiv asupra nivelului tău de

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

CÂND FOLOSEȘTI INSTRUMENTELE ȘI INFORMAȚIILE PRIMITE LA CONFERINȚĂ

Inspirație

Motivație

 Creativitate

 Chef de viață

Entuziasm

Disciplină

Vitalitate

Forță interioară

Sănătate

Echilibru emoțional

În plus, primești acces la video cursul cu Sorin Geană

"1 minut pentru infuzia de Energie"

"Ţi-am pregătit 6 tips and tricks care durează 1 min fiecare şi pe care poţi să le aplici instant.

Scopul acestor momente de activare este să ridice nivelul de energie şi de prezenţa asupra propriului  corp.

Aceste exerciţii le poţi folosi constant pe parcursul zilei."

Ai grijă de nivelul tău de energie şi vitalitate

6C Corp este conferinţa în care afli cum să-ţi gestionezi energia fizică și mentală ca să ai un stil de viață sănătos. 

Ca să poţi pune în aplicare ceea ce ai descoperit în procesul tău de învăţare şi transformare

ANDY SZEKELY ŞI INVITAŢII SĂI

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Sunt Carmen Ivan şi deţin pozitia de CEO în cadrul Prisum (distribuitorul Himalaya, Vitabiotics, CSL Behring), companie pe care o conduc cu mândrie de 26 de ani, aflata in top 10 distribuitori de suplimente din România. Sunt absolventă a Facultăţii de Studii Economice din Bucureşti şi am acumulat în toţi aceşti ani o bogată experienţă în domeniul farmaceutic atât în distribuţia şi promovarea medicamentelor cât şi a suplimentelor nutritive. Din 2017 sunt preşedinta Patronatului Român al Industriei Suplimentelor Alimentare, reprezentand peste 40% din piata de profil.


M-am ghidat mereu dupa un set de valori “Inspiratie – Curaj – Pasiune” si am condus, câteodată cu dificultate alteori cu usurinţa, echipe de oameni cu profiluri şi aşteptări diferite şi astfel am înţeles profunzimea si importanţa des folositului acronym TEAM (Together Everyoane Achive More).


Din dorinţa de a fi mereu mai bine pregatită “azi” decât “ieri”, am învăţat permanent, uneori de la alţii mai buni sau din cursuri, alteori din experienţe plăcute sau amare şi cu toate cele învăţate, cred în continuare că prin educaţie grija si politeţe, fiecare dintre noi, putem face “o lume mai bună” sau putem oferi un exemplu bun în mediile în care activăm.


Cred, aşa cum spunea Michele Obama, “Succesul nu se află în “câţi bani faci” ci în diferenţa pe care o faci în vieţile altora!”.


CEO Prisum

CARMEN IVAN

Producător în Necula Agengy, ajut brandurile să vadă rezultate prin campanii video inspirationale. Din portofoliul meu fac parte Fan Courier, Chevrolet, UNICEF, Consiliul European, Orange România, Unilever, Apa Nova, ASPA plus 45 de startup-uri și branduri personale. 


Am un singur obiectiv: să găsesc şi să exprim acea parte inspirationala din orice subiect sau brand, care va motiva o lume prin mesajul ei. 

Producer & Director

TEDY NECULA

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, consilier nutriție, lector la UMF Timișoara, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”. 


Este de asemenea editor şi autor a două cărți: "Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate" - vol. 1 și "Hrană pentru minte, suflet și viață" - vol.2. 


”În mijlocul oamenilor, parcurg întreaga activitate cu credință și nădejdea în bine. Misiunea mea personala? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ. Din anul 2018 sunt lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe - catedra de Psihologie. Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.”

Dr. biolog,

Speaker şi autor

LAVINIA BRATU

Trainer, Coach

SORIN GEANĂ

Sorin Geana a început activitatea sportivă acum 20 de ani și este Master Trainer în Sport și Performanță Motrică. 


De peste 10 ani susține programe de educație și training în domeniul wellness.

Antreprenor, Speaker şi Autor

ALEX TUDOSE

"Misiunea mea personală este să ajut și să inspir oamenii care au nevoie să depășească momente dificile și să se dezvolte. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce primesc în fiecare zi de la viață și vreau să dau mai departe această recunoștință. Să-i motivez pe cei din jurul meu să ofere plusvaloare în comunitatea din care fac parte".


Cu un strop de voință, poți să construiești o lume. Alexandru Tudose este antreprenor în Construcţii Industriale cu peste 10 ani de experienţă în business development şi peste 14 ani experienţă în vânzări.


Cu un strop de încredere, poți să muți munții. Sau să urci Himalaya. Lucru pe care l-a făcut în 2019, când a transformat o provocare personală într-un dar pentru copiii în dificultate, prin campania de strângere de fonduri - Himalaya Climb4Dreams.

Cu un strop de recunoștință, poți să dai mai departe ce ai învățat. Alexandru este facilitator certificat, trainer și Business Coach: Next Level Mastermind, Speaker Elite, LAB Profile, People Mastery Bootcamp, Self Mastery BOOTCAMP, Money Masterclass, Business Masterclass.


Trainer, Speaker și Consultant

MARA IEPURE

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor. 

Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.


Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

Trainer, coach

și autor

CĂLIN IEPURE

Călin Iepure coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

  • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
  • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
  • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
  • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
  • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”


Ai grijă de nivelul tău de energie şi vitalitate

6C Corp este conferinţa în care afli cum să-ţi gestionezi energia fizică și mentală ca să ai un stil de viață sănătos. 

Ca să poţi pune în aplicare ceea ce ai descoperit în procesul tău de învăţare şi transformare

SESIUNEA 1: ANDY SZEKELY

Energia fizică - cum faci să îţi menţii corpul sănatos.

Eliminarea conflictelor interioare - cum îţi stăpâneşti emoţiile.


SESIUNEA 2: Speakeri invitaţi


SESIUNEA 3: ANDY SZEKELY

Relații și Ritualuri.

Cum îți gestionezi energia în relații.

Cum instalezi obiceiuri care îți mențin un nivel ridicat de energie.

AGENDA CONFERINŢEI 6C CORP

Pentru a le putea aplica ai nevoie de ENERGIE, iar energia se obtine din 5 surse:

 Informații (relevante pentru rezultat).

 Inspirație (în special din descoperirea misiunii personale).

 Relații (în special nontoxice).

 Ritualuri (în special fiziologice).

 Eliminarea permanentă a conflictului interior.


Pentru fiecare din aceste surse găsești instrumente simple și eficiente în Conferința 6C Corp:

Poți să știi cele mai bune tehnici de management al timpului, de gândire strategică sau de productivitate... 

Nu îți sunt de niciun folos dacă ”nu ai chef” să faci nimic!

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Leadership & Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate & Bani)

Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)

Corp (Energie &Vitalitate)

1

CONTROL EMOŢIONAL

ŞI CORP SĂNĂTOS

2

ENERGIE ȘI SĂNĂTATE CU 

SPEAKERII INVITAŢI

3

RELAŢII ŞI RITUALURI

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


Ne vedem ONLINE

pe 14.11.2020

de la 13:00 la 18:30

✓ 13:00 - 14:00 | Modul 1 cu Andy Szekely

✓ 14:00 -14:50 | Sesiune VIP cu Andy

                             | Networking şi Exerciții cu Mara şi Călin

✓ 14:50 - 15:00 | Pauza de relaxare

✓ 15:00 - 16:15 | Modul 2 cu Speakerii invitați

✓ 16:15 - 16:25 | Pauza de relaxare

✓ 16:25 - 17:10 | Modul 3 Special Guest

✓ 17:10 - 18:30 | Modul 4 cu Andy Szekely

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

ACCES LA CONFERINŢĂ

Manualul în format electronic

"Stima De Sine"

Audiobook online

STRONG
Curs online

”THRIVE”

Cursul online

+1 Bilet SILVER Cadou

Acces la sesiunea specială Q&A cu Andy

SILVER

75 RON

200 RON

VIP

150 RON

650 RON

PLATINUM

500 RON

1200 RON

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.