Sunt Andy Szekely și te invit la un program-concept unic ce conține esența experienței mele:

CONFERINŢELE 6C

Pe scurt, primeşti o experienţă de învăţare accelerată şi concentrată în 6 conferinţe organizate strategic pe tot parcusul anului.

Descoperă cum să ai ordine şi armonie în viaţa ta

Creştere

Primul lucru pe care să îl înțelegi despre tine este care e talentul / vocația / chemarea ta. Când ai înțeles asta, sistemul tău de valori și convingeri se aliniază cu cine ești cu adevărat și poți lua decizii importante în cunoștință de cauză.


Acest program îți dă claritate și direcție, dar te și ajută să îți instalezi obiceiuri de performanță și să iei decizii curajoase în legătură cu obiectivele tale pe termen lung!


Conectare:

Cum îți organizezi anturajul (familie, prieteni, parteneri) astfel încât să îți garanteze că ai mereu la dispoziție resursele emoționale și cunoștințele necesare ca să îți atingi obiectivele?


Acest program îți arată cum să pui în echilibru relaţiile din viața ta, cum să stabilești distanța psihologică potrivită cu oamenii importanți din anturajul tău și cum să atragi în sfera ta de influență oamenii care pot, vor și merită să îți fie tovarăși de călătorie.


Corp:

Cât de importantă este pentru tine vitalitatea, sănătatea și longevitatea? Vrei să ai un corp suplu, energie debordantă și să te bucuri de ele pe termen foarte lung, inclusiv la finalul vieții?


Acest program îți arată cum să instalezi obiceiurile care garantează o viață fericită, manifestată prin ceea ce faci cu corpul tău și prin felul în care îți organizezi timpul și mediul. Concret înveți cum să mănânci sănătos, cum să te relaxezi, să faci sport, să menții relații sănătoase emoțional și să îți organizezi timpul liber.

Cash:

Banii sunt cea mai versatilă resursă dar și cea mai mare sursă de compromisuri în carieră. Dacă nu ai suficienti bani vei avea tendința să accepți un drum în carieră ce satisface în primul rând nevoia de bani si in al doilea rând respectă sistemul tău de valori.


În acest program înveți cum să îți construiești securitatea și independența financiară ca prim pas spre libertatea deciziilor în toate ariile vieții tale (carieră, familie, dezvoltare personală etc.) și cum să investești pentru libertate financiară pe termen lung. În plus înveți în mod strategic cum să faci bani indiferent de locul din care porneşti şi cum sa elimini blocajele din calea ta către bunăstare.


Carieră:

Cea mai importantă modalitate de reușită în carieră este colaborarea. Poți realiza ‘’de unul singur’’ doar ce îți permite timpul și competența ta. Poț realiza mai multe cu părghia  parteneriatului, în care folosești timpul și competența membrilor echipei.


În acest program înveți cum să construiești o echipă care funcționează pe baza unei culturi organizaționale puternice. Practic, înțelegi cele 4 componente ale construcției unei organizații pe baza unei culturi sănătoase: oamenii, abilitățile de comunicare, structurarea pe funcții și viziunea bazată pe valori.


Contribuţie:

Cea mai bună contribuție socială pe care o poți face este să îți înveți semenii lecțiile pe care tu le-ai primit de la viață, astfel încât ei să nu repete greșelile pe care le-ai făcut tu. Faci asta cu copiii și prietenii, dar ai putea să o faci la nivel mai mare, cu colegii de breaslă sau cu oricare dintre oamenii care îți împărtășesc interesele.


În acest program înveți cum să "dai mai departe" cunoașterea pe care ai acumulat-o prin tehnici de public speaking și leadership si cum sa îți faci marketingul ideilor astfel încât să influențezi grupuri de oameni în cel mai eficient mod.

Seria Conferințelor 6C reprezintă singurul program din România, în care sunt dezvoltate toate cele 6 arii importante din viața unui om:

Iată o parte din speakerii care au fost pe scena Conferințelor 6C

Ce spun cei care au participat deja

„Un eveniment care te poate ajuta să îţi schimbi viziunea asupra problemelor/provocărilor cu care te întâlneşti în viaţă şi să îţi ridice nivelul de energie." 

Mircea Comănac

„Un eveniment concentrat, focusat pe probleme şi pe modul de rezolvare, cu aplicaţii practice."

Cristi Crăila

„Este o ocazie să întâlneşti oameni de calitate, care împărtăşesc cu deschidere valorile lor. Poţi experimenta claritate şi care pot declanşa în tine dorinţe noi, de creştere şi autodepăşire."  

Irina Botez

„Un eveniment care te încarca cu o energie frumoasă, tonică, vibrantă, un grup de oameni frumoşi care inspiră prin ceea ce sunt şi spun. 


Oameni care îţi deschid mintea şi-ţi demonstrează că lucrurile pot fi şi altele."

Alina Avram

Dezvoltă-ți armonios toate cele 6 arii importante

CONFERINŢELE 6C - CARIERĂ

Descoperă cele 2 ABILITĂŢI nepredate la şcoală, dar care au cel mai mare IMPACT în întreaga ta CARIERĂ PROFESIONALĂ, indiferent că eşti angajat sau antreprenor

15.02.2020 - Bucureşti

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Carieră:


✓ Ce tip de personalitate îți trebuie ca să ai succes ca angajat sau pe cont propriu.


✓ Cele 3 elemente esențiale ale oricărui proiect profesional şi cel mai important instrument de măsurare a succesului.


✓ Cum să-ți rezolvi problemele în toate cele 4 arii ale vieții și cum poți să fii un lider bun acasă și la serviciu.

CONFERINŢELE 6C - CONTRIBUŢIE

14.03.2020 - Bucureşti

„Când te cunoști pe tine devii LIBER,

Când îi cunoști pe ceilalți devii LIDER.”

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Contribuţie:


✓ Strategia în 5 pași
pentru a te pune în cea mai bună stare şi cum să îţi găsești echilibrul natural între control și vulnerabilitate.


✓ Audience Intelligence - tehnica prin care înveţi cum să aduni informații despre publicul tău înainte de prezentare.


✓ Sistemul de convingeri care te va ajuta să devii un speaker şi cum să faci diferenţa dintre INSPIRAȚIE și MOTIVAȚIE.

CONFERINŢELE 6C - CONECTARE

25.04.2020 - Bucureşti

Partener de cuplu? Partener de business? Copil? Părinte? Prieten?

Descoperă cum să le arăți persoanelor importante din viața ta că îți pasă cu adevărat de RELAŢIA dintre voi!

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Conectare:


✓ Cele 5 tipologii de oameni și modalitatea de a comunica eficient cu fiecare dintre ei.


✓ Cele 5 tipuri de relații importante: de cuplu, cu copiii, cu părinții, cu partenerii de business și cu prietenii.


✓ Cum să spui DA, cum să spui NU și cum să oferi feedback.

CONFERINŢELE 6C - CASH

20.06.2020 - Bucureşti

Descoperă cum îţi organizezi cele mai importante resurse din viaţa ta: TIMP, ENERGIE, BANI

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Cash:


✓ Contentment CV – metoda prin care îți dai seama care sunt de fapt achizițiile care îți aduc cea mai mare satisfacție pe termen lung (ca să poți, astfel, să eviți cumpărările de impuls).


✓ Înveți un sistem care te ajută să construieşti strategic, cu orizont de 3-5 ani, un portofoliu de investiții cu riscuri minime.


✓ Înveți să elimini blocajele mentale legate de bani şi îți stabileşti propriile criterii de investire și împărțire a banilor câștigați.

CONFERINŢELE 6C - CREŞTERE

19.09.2020 - Bucureşti

Află cum poţi să-ţi creşti performanţa personală până la nivelul de măiestrie!

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Creştere:


✓ Cum să "nu o iei personal" atunci când primeşti un feedback de îmbunătăţire a muncii pe care o faci


✓ Cum să îţi foloseşti voinţa pentru ca să obţii rezultate previzibile pe termen lung


✓ Cum să treci de la dezvoltare personală (nivelul amator) la cea mai bună versiune a ta (nivelul de leadership)

CONFERINŢELE 6C - CORP

14.11.2020 - Bucureşti

Armonizează-ți MINTEA, CORPUL și EMOȚIILE și

bucură-te de ENERGIE, SĂNĂTATE și VITALITATE!

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la conferinţa 6C Corp:


✓ Echilibru minte - corp – spirit şi cum să îți menții un nivel ridicat de energie și vitalitate.


✓ Lucrul cu mentori - cât de important este atunci când vrei să îți crești nivelul de energie și cum să procedezi. 


✓ Cele 5 surse fundamentale de energie și cum să le accesezi inteligent începând din secunda în care le-ai aflat.

CINE ESTE ANDY SZEKELY

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ DECIZIE PE CARE O VEI LUA ANUL ACESTA?

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢELE 6C

 6 conferinţe de câte 7 ore de training intensiv

 6 manuale de curs, câte unul pentru fiecare arie

 6 x 2 coffee-break-uri

BILET SILVER

BILET SILVER:

3.000 lei

până la 09.12

450 lei

-85%

până la 10.01

600 lei

-80%

până la 20.01

900 lei

-70%

BILET V.I.P.

6 conferinţe de câte 7 ore de training intensiv

6 manuale de curs, câte unul pentru fiecare arie

6 pachete de training online 

6 cărţi cadou alese special pentru fiecare arie

6 x 2 coffee-break-uri

Intrare în sală cu prioritate

Loc în primele rânduri (gradena VIP)

 30 de zile acces la Andy după fiecare conferinţă


AVANTAJ!

Plăteşti 1 BILET şi poţi veni cu un invitat care are toate beneficiile incluse.


BILET VIP:

5.880  lei

până la 09.12

1.200 lei

-80%

până la 10.01

1.500 lei

-74%

până la 20.01

1.900 lei

-67%

Copyright 2017 - 2019  © Andy Szekely