CASH: Prosperitate şi Bani

  Cum îţi elimini blocajele legate de bani. 

  Ce strategii investiționale ţi se potrivesc.

 ✓ Ce obiceiuri de prosperitate e bine să ai.

Descoperă cum îţi organizezi cele mai importante resurse din viaţa ta:

TIMP, ENERGIE, BANI

Află:

20.06.2020

BUCUREŞTI

De la cine înveţi:

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.


Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

OVIDIU TOADER

BUSINESS COACH ȘI ANTREPRENOR

Ovidiu Toader este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro. 


Prima afacere a început-o în studenţie, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă. Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând în toată România și Republica Moldova. 

În octombrie 2009 a vândut afacerea către unul din liderii mondiali, înfiinţând astfel subsidiara românească a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014 dublând cifra de afaceri și asigurându-i poziția de lider pe piața din Romania.

Din anul 2011 a lucrat mai mult de 5000 de ore de coaching și mentoring de afaceri cu peste 300 de antreprenori care au rezultate importante în creșterea profitului și consolidarea echipelor lor.


Misiunea lui Ovidiu este să antreneze antreprenorii pentru ca ei să obțină claritate si să delege cu eficacitate pentru a obtine rezultate maxime.

BIANCA VUŢĂ

TRAINER, COACH ŞI FACILITATOR

Bianca este un om cu drag de oameni!

Şi-a început ascensiunea profesională în domeniul financiar corporatist imediat după absolvirea facultăţii ASE Finante-Banci şi a continuat-o timp de 17 ani, ceea ce i-a oferit o viziune pragmatică asupra vieţii şi o intuiţie crescută când vine vorba de cifre.


Cu toatea acestea, adevărata menire profesională a cunoscut-o atunci când a înţeles că “schimbarea e singura constantă în viaţa” şi a deschis uşa oportunităţilor care au apărut în viaţa ei.


Aşa se face că a parcurs toate programele Elite School şi Bootcamp University, integrându-se apoi în comunitatea lui Andy Szekely ca facilitator, manager de operaţiuni, co-creator şi coach în programele respective.

În continuă creştere şi dezvoltare de sine şi de oameni, a obţinut până acum certificarea de Trainer, practician LAB Profile, Practitioner Coach + NLPt şi în derulare Master Practitioner Coach + NLP.

Toate acestea o susţin în fiecare demers de a lucra cu oamenii, pe lângă o experienţă de viaţa de 44 ani, un soţ, doi copii şi două pisici.


În prezent, Bianca îşi face timp pentru activitatea de Trainer în Honeywell, Facilitator în programele Elite School şi Bootcamp University, Coach în programul AS Inner Circle by Andy Szekely, Life & Business Coach individual, şi cel mai nou proiect – fondator şi facilitator al “Mastermind Club” în Bucureşti.

Şi acesta e doar începutul 😉…

DRAGOȘ PETRESCU

OWNER CITY GRILL RESTAURANTS

Dragoș Petrescu este self-made Antreprenor în domeniul Ospitalității.

A fondat lanțul de restaurante "City Grill-City Cafe", "Buongiorno" și "Hanul Berarilor", branduri proprii și operează "Caru’ cu Bere", "Pescăruș" și "Hanul lui Manuc", branduri istorice. 

A co-fondat lanțul de restaurante "La Mama" (exit în 2004).


Astăzi lanțul de restaurante cuprinde 18 unități în care activează 1350 de angajați. 

În 2016 cifra de afaceri a grupului depășeste 30 milioane euro, fiind al treilea grup la nivel național, în funcție de cifra de afaceri după McDonald’s și KFC Pizza Hut.

Dragoș Petrescu crede în 6 valori simple pe care le-a aliniat echipei sale: Etica impecabilă, Munca susținută, Educație permanentă, Loialitate în echipă, Respect în orice interacțiune personală, Încredere-atitudine pozitivă.

Dragoș Petrescu a intrat în industria ospitalității în 1999 folosind o strategie Blue Ocean într-o piață deschisă principiului porție generoasă la preț decent.

Fondatorul City Grill, Dragoș Petrescu, afirmă despre viață că este o succesiune de școli: unele dintre școli cu profesori și amfiteatre, dar cele mai multe – de viață.

Dragoș Petrescu este astăzi:

1. Membru în Boardul Young Presidents Organisation, România.

2. Președintele HORA, Asociația Patronală din Industria Restaurantelor.

3. Vice Președinte RBL (Romanian Business Leaders).

4. Task Force Leader-ul Grupului de Antreprenori în Coaliția pentru Dezvoltarea României.

A început pregătirea din industria ospitalității ca francizat McDonald's și are următorul background:

• Institutul Politehnic Bucuresti, 1995

• McDonald´s University, Oak Brook Illinois, 2000

• Executive MBA la ASEBUSS & Kennesaw State University în 2005

• London Business School, MBA 2016

CIPRIAN SUSANU

CONSULTANT ÎN 

DIGITAL MARKETING

Ciprian Susanu este consultant în digital marketing cu expertiză în strategie de marketing online și de business, dobandită prin implementarea proiectelor de succes dezvoltate atât alături de echipele pe care le-a îndrumat, pentru multiple categorii de brand-uri și clienți, cât și din poziția de antreprenor cu Dare Digital, agenția independentă de marketing digital integrat.


Prin transfer de expertiză, viziune de ansamblu și abilități practice, Ciprian Susanu contribuie ca mentor și consultant la maturizarea pieței, formând pe parcursul carierei sale generații de experți în marketing online, susținând companii și brand-uri în dezvoltarea și implementarea strategiilor de creștere în digital marketing.


În cei 14 ani de experiență, Ciprian a participat activ la dezvoltarea industriei de digital din România cu o înțelegere holistică a marketing-ului online, atât din perspectivă strategică cât și din perspectiva canalelor de comunicare, a instrumentelor și tacticilor necesare profesioniștilor din domeniu, formând zeci de profesioniști în digital marketing și gestionând peste 300 de proiecte pentru clienții săi.


Vom actualiza în curând lista cu experţii invitaţi pentru ediţia din 2020

 Judoka Judgement – un instrument de extindere a percepției despre prosperitate dezvoltat de Andy Szekely. 


 Crash for Cash – cum să de-senzitivizezi percepția pe care o ai față de bani cu scopul de a putea privi producerea banilor ca pe un joc. 


Contentment CV – metoda prin care îți dai seama care sunt de fapt achizițiile care îți aduc cea mai mare satisfacție pe termen lung (ca să poți, astfel, să eviți cumpărările de impuls).


 Back to Barter* – Un ”joc de societate” care îți schimbă radical perspectiva asupra banilor și te proiectează în mentalitatea omului prosper.


*Acesta nu este un exercițiu, ci o practică personală pe care o vei putea relua chiar și zilnic individual sau împreună cu prietenii/familia.3 MOTIVE SĂ PARTICIPI:

1. EXPERIMENTEZI INSTRUMENTE ŞI METODE EFICIENTE:

 Construieşti strategic, cu orizont de 3-5 ani, un portofoliu de investiții

cu riscuri minime.


Îți stabileşti propriile criterii de investire și împărțire a banilor câștigați.


Elimini blocajele mentale legate de bani.

2. ÎNVEȚI UN SISTEM CARE TE AJUTĂ SĂ:

Există o serie de MITURI despre bani pe care le vom dărâma:


Femeile fac mai puțini bani decât bărbații.”


 ”Banii sunt o povară pentru copii.”


”Ai nevoie de mulți bani pentru a duce o viață prosperă” 

3. SE PRODUC SCHIMBĂRI DE PARADIGMĂ:

PLUS:


De ce rămân specialiștii și experții în coada clasamentului financiar și ce pot învăța ei în 3 minute de la antreprenori ca să schimbe situația.

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR OAMENI 

CARE AU EXPERIENŢA NECESARĂ CA SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

Ne vedem pe 20.06.2020, de la ora 13:30,

la Hotel Marshal, Sala Panoramic

Calea Dorobanți 50B


Puncte de reper: Ştefan Cel Mare, Piaţa Romană

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment 

marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute 

cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Leadership & Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate & Bani)

Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)

Corp (Energie &Vitalitate)

SESIUNEA 1:

 4 şcoli de prosperitate (Care ţi se potriveşte?)

4 personalităţi diferite şi cum se raportează ele la prosperitate

(Ce tip de personalitate financiară ai?)

 Mituri despre bani şi cum să le reinterpretezi

Tehnica Judocanului pentru eliminarea blocajelor legate de bani


SESIUNEA 2: Speakeri invitaţi


SESIUNEA 3:

Cum să generezi mai multă valoare pentru cumpărăturile pe care le faci

Cum să negociezi și ce să negociezi, în afară de preţ

Cum să îţi aloci în mod inteligent resursele

 Cum să faci banii să circule cu folos

AGENDA CONFERINŢEI 6C CASH

1

4 ŞCOLI 

DE PROSPERITATE

13:30 - 15:30

2

LECŢII DE LA 

SPEAKERII INVITAŢI

15:45 - 17:45

3

MANAGEMENT FINANCIAR

18:00 - 20:00

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:


7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

BILET SILVER

BILET SILVER:

500 lei

până la 24.05

150 lei

-70%

până la 07.06

250 lei

-50%

până la 19.06

350 lei

-30%

după 19.06

500 lei

BILET V.I.P.

7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

Intrare în sală cu prioritate

Loc în primele rânduri (gradena VIP)

 30 de zile acces la Andy pentru întrebari

Pachetul online "Prosperitate si Antreprenoriat"

             ★ Interviu cu Marius Stefan

             ★ Interviu cu Dragoş Anastasiu

             ★ Audiobook BANI BUNI ŞI BUSINESS ETIC


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete VIP

cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

BILET VIP:

980 lei

până la 24.05

300 lei

-70%

până la 07.06

490 lei

-50%

până la 19.06

680 lei

-30%

după 19.06

980 lei

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA CONFERINŢELE 6C

„La fața locului am avut parte de o surpriză plăcută, timpul a zburat pur și simplu. A doua zi mi-am revizuit notițele, nu din obligație, ci din plăcere. Ceea ce am apreciat cel mai mult, a fost limbajul foarte accesibil, simplitatea cuvintelor cu care s-au prezentat idei foarte profunde." 


Kato Kiss 

„Un eveniment concentrat, focusat pe probleme şi pe modul de rezolvare, cu aplicaţii practice."


Cristi Crăila

„Este o ocazie să întâlneşti oameni de calitate, care împărtăşesc cu deschidere valorile lor. Poți experimenta claritate şi se pot declanşa în tine dorinţe noi, de creştere şi autodepăşire."

 

Irina Botez

„Un eveniment care te încărca cu o energie frumoasă, tonică, vibrantă, un grup de oameni frumoşi care inspiră prin ceea ce sunt şi spun. 


Oameni care îţi deschid mintea şi-ţi demonstrează că lucrurile pot fi şi altele."


Alina Avram

CUM ESTE LA EVENIMENTELE NOASTRE

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.