Vino la Conferința 6C CASH și afli cum să:

 ✓ Faci economii şi investiţii în funcţie de profilul tău de risc (riscofil sau riscofob)

 ✓ Te apropii de independenţa financiară

 ✓ Câştigi mai mult control asupra finanţelor personale

 ✓ Identifici două dintre convingerile care te limitează şi te împiedică să acumulezi

 ✓ Ce obiceiuri e bine să ai şi cum le poţi instala în viața ta

Descoperă cum îţi organizezi cele mai importante resurse din viaţa ta:

TIMP, ENERGIE, BANI

CASH: Prosperitate şi Bani

26.06.2021

ONLINE

 Judoka Judgement – un instrument de extindere a percepției despre prosperitate dezvoltat de Andy Szekely. 


 Crash for Cash – cum să de-senzitivizezi percepția pe care o ai față de bani cu scopul de a putea privi producerea banilor ca pe un joc. 


Contentment List – metoda prin care îți dai seama care sunt de fapt achizițiile care îți aduc cea mai mare satisfacție pe termen lung (ca să poți, astfel, să eviți cumpărările de impuls).

3 MOTIVE SĂ PARTICIPI:

1. Experimentezi instrumente şi metode testate deja

 Construieşti strategic, cu orizont de 3-5 ani, un portofoliu de investiții

cu riscuri asumate.

Îți stabilești propriile criterii de împărțire a banilor câștigați și înțelegi secretele construirii bugetului personal.

Elimini blocajele şi convingerile limitative care te împiedică.

2. Înveţi o strategie care te ajută să:

Femeile fac mai puțini bani decât bărbații.”

 ”Banii sunt o povară pentru copii.”

”Ai nevoie de mulți bani pentru a duce o viață prosperă” 

3. Există o serie de MITURI despre bani pe care le vom pune sub lupă:

În plus:


De ce rămân specialiștii și experții în coada clasamentului financiar și cum pot învăța ei ca să schimbe situația.

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA DE A ADRESA ÎNTREBĂRI CELOR CARE AU EXPERIENŢĂ SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Daniela Mariscu este fondatoarea brandului Aquatica Experience, brand ce dezvoltă proiecte de tip aqua parc din stadiu de concept până în stadiu de operare. 


Prin activitatea ei dezvoltă o piață aproape inexistentă în România: parcurile de agrement acvatic și de distracții!


CEO și acționar al Aqua Azur, Daniela Marișcu a făcut performanță din proiectarea și construirea de piscine premium și parcuri acvatice. În prezent, e pe punctul de a-și extinde afacerea cu piscine rezidențiale în Europa de Sud-Est, prin lansarea unei francize.


„Setăm standardele și orientăm investitorii atrași de oportunitatea acestei piețe către proiecte valoroase cu impact la nivel internațional, proiecte ce vor pune ROMÂNIA pe harta industriei de agrement minim la nivel european!”

 Daniela Marişcu

Daniela este femeie de afaceri cu suflet, partener de viață și de business și mai întâi de toate Mamă! Contribuția este valoarea ei supremă și asumată.


Confortul interior are un cu totul alt înțeles pentru Daniela Marișcu, o antreprenoare care a renunțat la un job bine plătit pentru a inova în business. Deși respectă legile scrise și nescrise ale afacerilor, i-a plăcut întotdeauna să rescrie regulile jocului în domeniul de activitate pe care l-a ales. 


Crede în oameni și în faptul că aceștia înseamnă totul într-o afacere.

INVITAT SPECIAL

Fondator Burcash - program independent de educaţie financiară, Senior Consultant, Trainer&Financial Coach


Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice-Cluj, a lansat prima afacere proprie în anul II de facultate. După absolvire a activat ca broker pe piaţa de capital, apoi în domeniul vânzărilor ajungând în scurt timp director de vânzări.


Iniţiator al unor proiecte de succes în domeniul afacerilor online, Eusebiu este constant preocupat de „dezvoltarea echipelor de marketing şi vânzări din companiile româneşti”, crează şi livrează programe de training de negocieri, vânzări consultative, marketing strategic, management de produs, s.a.

Eusebiu Burcaș

O altă coordonată a activităţii profesionale desfăşurate de Eusebiu este lansarea primului program independent de educaţie financiară din România, BurcashTM – Managementul Banilor. Principala sa preocupare o constituie îmbunătăţirea comportamentului financiar şi a bunăstării celor care trec prin programele sale. Acest program influețează pozitiv comportamentul financiar a mii de persoane.


În 2013 a lansat proiectul Copil Prosper şi primul proiect cu poveşti financiare pentru copii din Europa. Acest program educaţional provoacă părinţii să introducă educaţia financiară în viaţa copiilor lor. Articole educative, poveşti financiare şi webinarii, sunt câteva dintre principalele activităţi ale programului.


Autor a numeroase articole în publicaţii şi reviste de specialitate, este membru al ISMM, AMA şi HR Club. A fost membru în Consiliului Director al AMCOR. Din 2006 Eusebiu a susţinut prezentări şi workshop-uri la importante evenimente TEDx, Business Days, Business Edu, HART HR Strategic, Conferinţa Naţională a Directorilor de Vânzări, Conferinţa JCI, Leadership Summit, s.a.

Adrian Asoltanie este trainer, speaker şi antreprenor de aproape 20 de ani.


"Deoarece am învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din anul 2009 la nivel personal și în business, am decis să-i ajut pe cât mai mulți oameni să evite greșelile scumpe și dureroase pe care eu le-am făcut.


Până la 40 de ani am făcut cam toate prostiile financiare. Am descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii dar există nenumărate metode de a-i pierde.


Mi-am dat seama că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional."

Adrian Asoltanie

Petrecem aproximativ 80% din timpul nostru treaz într-o relație cu banii: fie să-i producem, fie să-i cheltuim. Cu toate astea nimeni nu ne învață cum să gestionăm această resursă atât de importantă astfel încât noi să fim stăpânii banilor noștri și nu invers.


Am creat un sistem de educație financiară în 7 pași care te ajută să pui ordine în finanțele tale personale. Am dezvoltat o serie de cursuri care să te ghideze și să te inspire în urmărirea paşilor, pentru a atinge echilibrul tău financiar.


Susțin aceste cursuri atât live cât și online mai ales pentru angajații din companii deoarece consider foarte importantă educarea comunității în care iți petreci majoritatea timpului. După ani de experiență și mii de cursanți consider că evoluția ta depinde și de evoluția mediului și a anturajului tău."

În Decembrie 2005, de abia ajuns pe băncile facultăţii, un băiat de 18 ani îşi începea cariera în vânzări, contrar sfaturilor părinţilor care-l împingeau să se concentreze pe facultate ca să primească un job sigur.


După 3 ani în vânzări şi 2 ani ca Manager al Diviziei Imobiliare ale unei importante bănci, Daniel a fondat The Concept, acum unul dintre liderii pieţei de servicii imobiliare din România, numărând peste 20 de experţi şi manageri în vânzări, focusati pe diferite ansambluri rezidenţiale în curs de dezvoltare în Bucureşti. 


Împreună cu echipa, Daniel a coordonat vânzările a peste 60 de ansambluri rezidenţiale şi a vândut este 1.600 de locuinţe noi.

Daniel Tudor

Daniel şi echipa sa sunt specializaţi pe vânzări, marketing, consultanţă şi studii de piaţă pe nişă de ansambluri rezidenţiale de mari dimensiuni. Începând cu Dec 2016, Daniel a lansat Heritage Properties, Divizia Premium a The Concept oferind proprietăţi şi servicii de lux clienţilor şi dezvoltatorilor hig-end.


Daniel este invitat frecvent să contribuie în secţiunile de Real Estate ale Ziarului Financiar, Wall-Street, Arena Construcţiilor şi ale altor publicaţii şi canale importante de ştiri şi business.şi ca speaker la evenimente de Real Estate, Vânzări & Business şi iubeşte să facă asta:), fiind calea sa preferată de contribuţie către lume.


În Mai 2019, a decis să ducă acest spirit al contribuţiei la următorul nivel, lansând primul Vlog profesionist pe imobiliare din România, cu ajutorul căruia ajută investitorii, dezvoltatorii, agenţii şi clienţii să ia deciziile corecte în această industrie.


Daniel ţine traininguri la conferinţe şi workshop-uri despre Investiţii şi Dezvoltare Personală iar vlogul este parte a strategiei care susţine misiunea companiilor sale de a ridica nivelul serviciilor imobiliare în România şi în lume.

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.

Mara Iepure

Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

Coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi


 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure

Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR OAMENI 

CARE AU EXPERIENŢA NECESARĂ CA SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

Ne vedem ONLINE

pe 26.06.2021

de la 11:30 la 17:45

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica evenimentului.

MODUL 1:

 4 şcoli de prosperitate (Care ţi se potriveşte?)

4 personalităţi diferite şi cum se raportează ele la prosperitate

(Ce tip de personalitate financiară ai?)

 Mituri despre bani şi cum să le reinterpretezi

Tehnica Judocanului pentru eliminarea blocajelor legate de bani


MODUL 2: Speakeri şi experţi invitaţi

Daniel Tudor: Ciclul de 18 ani în imobiliare - cum să iei decizii informate.

 Adrian Asoltanie: Bugetul Banilor şi al Vieţii – un nou mod de a înţelege banii.

Eusebiu Burcas: Strategia de investiţii Post Pandemie - cum să înmulţeşti banii.


MODUL 4:

Cum să generezi mai multă valoare pentru cumpărăturile pe care le faci

Cum să negociezi și ce să negociezi, în afară de preţ

Cum să îţi aloci în mod inteligent resursele

 Cum să faci banii să circule cu folos

PE SCURT, CE ÎNVEŢI ÎN CONFERINŢA 6C CASH

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA DE A ADRESA ÎNTREBĂRI CELOR CARE AU EXPERIENŢĂ SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Evenimentul la care am participat a fost al treilea C, consecutiv, toate evenimentele au fost extraordinare din fiecare modul am rămas cu cel puţin o idee de implementat. La acest eveniment toţi cei 3 invitaţi au antrenant foarte bine audienţă.

Cătălin Lumezeanu 

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Evenimentul a fost unul reușit, pentru care meritați toate felicitările! Bravo! Și mulțumirile noastre, de asemenea! Am văzut mulți oameni foarte tineri în sală, care au participat cu plăcere la toate secțiunile și activitățile acestei conferințe, ceea ce este un mare câștig și o bucurie pentru toată lumea.  

Dusita Ristin

Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosferă a fost prietenoasă şi relaxantă; nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider că ne-au fost transmise informaţii utile. Legat de speakerii invitaţi, cred că toţi au adus informaţii valoroase din propria lor experienţa.  

Corina Moga

Evenimentul la care am participat mi s-a părut foarte util! Am înţeles modul de comportare, în special, cu persoanele ce au comportamente de tot felul, în diferite situaţii! Despre speakerii invitaţi am o o părere foarte bună, de nota 10! 

Costel Pinzariu

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

Bună Andy, Mi-a făcut mare plăcere să te ascult şi să observ experienţa cumulată în anii de exerciţiu! Am primit informării de calitate livrate într-un mod profesionist şi eficient! 

Cezar Surdulescu 

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă, nevoie conştientă sau nu... experienţa a fost binevenită..: 

Elena Barberu

Experienţa mea la conferinţa de sâmbătă a fost uluitoare. Acum ştiu sigur că sunt pe drumul cel bun, mulţumită ţie pentu inspiraţie şi mulţumită mie că am luat decizia să vin la conferinţă. Cu recunoştinţă şi iubire!

Ovidiu-Virgil Popescu 

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

BEST BUY

200 RON

150 lei

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Cash


★ Audiobook "PSIHONEGOCIERI" 


★ Audiobook "BANI BUNI ŞI BUSINESS ETIC" 


☓ Cursul online EMOŢIILE ŞI BANII


☓ Cursul online PROCESUL PROSPERITATII


☓ +1 Bilet SILVER Cadou


☓ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Cash


★ Audiobook "PSIHONEGOCIERI" 


★ Audiobook "BANI BUNI ŞI BUSINESS ETIC"


★ Cursul online EMOŢIILE ŞI BANII


★ Cursul online PROCESUL PROSPERITATII


★ +1 Bilet SILVER Cadou


★ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

BEST INVEST

1500 RON

900 lei

BEST VALUE

700 RON

500 lei

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Cash


★ Audiobook "PSIHONEGOCIERI"


★ Audiobook "BANI BUNI ŞI BUSINESS ETIC"


★ Cursul online EMOŢIILE ŞI BANII


☓ Cursul online PROCESUL PROSPERITATII


☓  +1 Bilet SILVER Cadou


★ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

Primesc înregistrarea conferinței?
Dacă ești mândrul posesor a unui masterpack VIP sau PLATINUM (ai abonament la 6 conferințe consecutive), da.


Ce este sesiunea exclusivă VIP și PLATINUM?

Este o întâlnire online de tip Hot Seating în care membrii VIP și PLATINUM primesc răspunsuri la provocări concrete.

Se întâmplă înaintea Conferinței 6C pentru a avea dublu impact: primești răspunsuri de la Andy și intri cu mindsetul potrivit în conferință astfel încât să valorifici la maxim ceea ce urmează să afli.


Ce este 6C Challange?

Este un exercițiu secret diferit de la o conferință la alta.
Ce-ți putem spune este că vei avea cel puțin un un unghi nou din care să-ți analizezi și planifici evoluția.

DEZVOLTĂ-ŢI TOATE CELE 6 ARII IMPORTANTE

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 12 CURSURI ONLINE


★ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

PLATINUM

2900 RON

9000 RON

900 RON

4200 RON

VIP

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 6 CURSURI ONLINE


☓ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

450 RON

1200 RON

SILVER

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 6 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


☓ 12 CURSURI ONLINE


☓ 6 BILETE SILVER CADOU


☓ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


☓ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

Pentru cine este potrivit un pachet complet al conferințelor 6C?

Pe scurt , tuturor celor interesați de dezvoltarea personală.

 • oamenilor care duc o viață stresantă şi agitată;
 • oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;
 • experţilor, managerilor şi antreprenorilor cu proiecte active;
 • oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile sunt importante;
 • oamenilor care doresc armonie între viaţa personală şi activitatea profesională;
 • oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;
 • tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească prietenia cu ei înșiși.

De unde știu că este potrivit pentru mine?

Acest proiect este rezultatul a mai multor studii, cărţi şi conferinţe cu tehnici, metode şi strategii testate cu un număr mare de participanți. El cumulează, de asemenea, experiența unui grup de speakeri care au testat în viaţa lor ceea ce prezintă.

Pe scurt: Conferinţele 6C se adresează persoanelor care caută o soluție simplă şi eficientă pentru fiecare dintre cele 6 arii, dar fără să superficializeze procesele şi sunt gândite având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, familie, probleme de carieră etc. și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda ta anuală.


Pot cumpăra oricând pachetul de 6 Conferințe?

Da, poți cumpăra oricând pachetul complet și vei participa în funcție de data ta de început.

Mai exact, nu e musai să respecți ordinea din calendarul meu.

Ce e important este faptul că este foarte benefic să te ocupi de toate cele 6 arii.


Dacă nu pot fi live, este disponibilă înregistrarea Conferinţelor?

Recomandarea noastră fermă, este să participi live dar da, înregistrarea este disponibilă pentru cei care achiziționează pachete VIP sau PLATINUM. Totuşi, după cum am anunțat și în prealabil nu vei avea acces la întregistrara exercițiilor de grup.

Dacă nu pot participa la una dintre conferinţe dar îmi doresc să particip live?

Prin excepţie, poţi amâna participarea la una dintre cele 6 conferinţe dacă ne anunţi prin email sau telefon.


Când vor mai fi conferinţele 6C în sală?

Ne propunem să revenim cât mai curând în sala de training, totuşi vom organiza conferinţele în sală în momentul în care putem organiza în condiţii de siguranţă.


Pot să fac aceste pachete cadou cuiva drag?

Se poate acest lucru, destul de ușor. Te înscrii tu, iar apoi ne dai un email și ne spui numele persoanei și adresa de email și noi îi vom da acces.


Pot să transfer biletul meu altcuiva?

Da. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi şi să ne spui cui vrei să transferi biletul.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.