CONFERINŢA 6C CASH s-a întâmplat deja!

Dacă eşti cu adevărat preocupat de evoluţia ta personală şi profesională, iată ce poţi face:

CASH: Prosperitate şi Bani

Vino la Conferința 6C CASH despre Prosperitate și Bani și afli cum să:

 ✓ Faci economii şi investiţii în funcţie de profilul tău de risc (riscofil sau riscofob)

 ✓ Te apropii de independenţa financiară totală

 ✓ Câştigi mai mult control asupra finanţelor tale

 ✓ Identifici două dintre convingerile care te limitează şi te împiedică să acumulezi avere

 ✓ Înţelegi ce anume îţi lipseşte pentru a fi un om prosper

 ✓ Ce obiceiuri de prosperitate e bine să ai şi cum le poţi instala în viața ta

Descoperă cum îţi organizezi cele mai importante resurse din viaţa ta:

TIMP, ENERGIE, BANI

Vino la Conferința 6C CASH despre Prosperitate și Bani și afli cum să:

20.06.2020

ONLINE

 Judoka Judgement – un instrument de extindere a percepției despre prosperitate dezvoltat de Andy Szekely. 


 Crash for Cash – cum să de-senzitivizezi percepția pe care o ai față de bani cu scopul de a putea privi producerea banilor ca pe un joc. 


Contentment CV – metoda prin care îți dai seama care sunt de fapt achizițiile care îți aduc cea mai mare satisfacție pe termen lung (ca să poți, astfel, să eviți cumpărările de impuls).


 Back to Barter* – Un ”joc de societate” care îți schimbă radical perspectiva asupra banilor și te proiectează în mentalitatea omului prosper.


*Acesta nu este un exercițiu, ci o practică personală pe care o vei putea relua chiar și zilnic individual sau împreună cu prietenii/familia.3 MOTIVE SĂ PARTICIPI:

1. EXPERIMENTEZI INSTRUMENTE ŞI METODE EFICIENTE:

 Construieşti strategic, cu orizont de 3-5 ani, un portofoliu de investiții

cu riscuri minime.


Îți stabilești propriile criterii de împărțire a banilor câștigați și înțelegi secretele construirii bugetului personal.


Elimini blocajele mentale legate de bani.

2. ÎNVEȚI UN SISTEM CARE TE AJUTĂ SĂ:

Există o serie de MITURI despre bani pe care le vom dărâma:


Femeile fac mai puțini bani decât bărbații.”


 ”Banii sunt o povară pentru copii.”


”Ai nevoie de mulți bani pentru a duce o viață prosperă” 

3. SE PRODUC SCHIMBĂRI DE PARADIGMĂ:

PLUS:


De ce rămân specialiștii și experții în coada clasamentului financiar și ce pot învăța ei în 3 minute de la antreprenori ca să schimbe situația.

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR OAMENI 

CARE AU EXPERIENŢA NECESARĂ CA SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

De la cine înveţi:

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Andrei Buruiană este un profesionist cu experiență de peste 15 ani în servicii financiare și consultanță financiară, din care mai bine de 6 ani în Retail & Private Banking, respectiv 6 ani în Managementul fondurilor de investiții și pensii (conducerea strategiei comerciale și coordonarea celei de marketing și produs).


În 2008, în plină criză financiară globală, lucra deja în domeniul financiar-bancar pentru o bancă de sorginte olandeză (ABN AMRO), ulterior preluată de un grup financiar din UK (Royal Bank of Scotland), mai întâi pe partea de Business Planning & Analysis și ulterior în divizia de Private Banking.


Ulterior, a făcut pasul spre cea mai mare bancă din România (BCR), ocupându-se de oferta de produse de economisire și investiții destinată persoanelor fizice, pornind de la tranzacționarea titlurilor de stat, continuând cu produsele de asigurare și ale pieței de capital, până la soluții mai sofisticate precum platforma de instrumente financiare derivate.

Anterior experienței financiar-bancare, a lucrat ca Expert Financiar în cadrul unei companii germane de consultanță, lucrând la studii de fezabilitate și Masterplan-uri aferente proiectelor de reabilitare și modernizare ale rețelelor de energie și utilități din România.


Este o persoană entuziastă și motivată în realizarea obiectivelor de afaceri, în timp ce este un individ creativ și orientat către soluții.


Totodată este implicat în multe proiecte de comunitate, fiind membru al grupului internațional de talente Erste Group și al diferitelor comunități interne BCR (echipa de educație financiară "Școala de Bani", echipa de experți digitali etc.)


În prezent, este responsabil de strategia de vânzări a diviziei de pensii private din cadrul grupului financiar BCR și este un membru activ în programele de educație financiară ale grupului.


ANDREI BURUIANĂ

Head of Sales Department BCR PENSII

Victor Sraer s-a născut la Bacău. La 16 ani, a preluat afacerea familiei în comerţ şi agricultură. În ultimul an de liceu le-a lichidat şi s-a înscris la facultate.


În perioada facultăţii a fost jurnalist în presa economică în cadrul Mediafax Group, apoi a făcut timp de doi ani analiză şi monitorizare de presă economică. Victor spune că a început facultatea cu gândul că va lucra în diplomaţie sau în banking. Era sigur că nu va vinde niciodată asigurări, dar în acelaşi timp era la fel de sigur că vrea să devină antreprenor.


Astfel, în ultimul an de facultate, în timp ce îşi finaliza lucrarea de diplomă, Victor lucra şi la planul de business pentru Otto Broker. A absolvit în 2001 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE. În acelaşi an ia naştere Total Advisor, compania care mai târziu, în 2008, devine Otto Broker.


În prezent este şi membru al Comitetului Director al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România şi se implică constant în programe care contribuie la evoluţia pieţei asigurărilor. Succesul lui este permanent recunoscut prin premiile pe care le-a primit de-a lungul timpului.


Principiile după care se ghidează în viaţă şi în business sunt simple, însă eficiente: învaţă continuu şi nu renunţă niciodată. Victor iubeşte muntele şi drumeţiile, iar în ultimii trei ani a dezvoltat o pasiune serioasă pentru mountain biking.

VICTOR SRAER

CEO Otto Broker

Eusebiu Burcaş este fondatorul Burcash–program independent de  educaţie financiară, Senior Consultant, Trainer&Financial Coach. 


Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice–Cluj, a lansat prima afacere proprie în anul II de facultate. După absolvire a activat ca broker pe piaţa de capital și în domeniul vânzărilor ajungând în scurt timp director de vânzări. 


Antreprenor, iniţiator al unor proiecte de succes în domeniul afacerilor online, Eusebiu este constant preocupat de “creșterea eficienței în companiile româneşti“. Deține certificarea CMC – Certified Management  Consultant. 


O altă coordonată a activităţii profesionale desfaşurate de Eusebiu este lansarea primului program independent de educaţie financiară din România, în 2008. Burcash TM – Managementul Banilor. 


Principala sa preocupare o constituie îmbunătăţirea comportamentului financiar şi a bunăstării celor care trec prin programele sale: angajaţi, antreprenori sau investitori. Cu peste 13.000 de participanţi la sesiunile de workshop şi training, acest program influenţează pozitiv comportamentul financiar a peste 25.000 de persoane. 


În 2013 a lansat proiectul Copil Prosper şi primul CD cu poveşti financiare pentru copii din Europa. Acest program educaţional provoacă părinţii să introducă educaţia financiară în viaţa copiilor lor.

EUSEBIU BURCAŞ

Trainer, investitor

și autor

Daniel Tudor iubeşte să crească şi să contribuie exponenţial în jurul său. 


Este un antrepenor cu experienţă în imobiliare şi tehnologie, gânditor, vlogger şi lider, dar nu a fost întotdeauna aşa. A început de jos, construindu-şi cariera de la un job Entry-Level într-o companie de Media ajungând rapid la conducerea diviziei imobiliare ale uneia dintre cele mai mari bănci din Romania la momentul respectiv. 


După 5 ani în diverse companii, a decis să îşi urmeze visul antreprenorial şi a fondat "The Concept", o mică agenţie imobiliară, ce a crescut pas cu pas într-unul dintre liderii pieţei de servicii imobiliare din România. 


Împreună cu o echipă extraordinară de parteneri, colegi şi colaboratori, acum conduce The Concept Group, un grup puternic de companii cu activităţi în diverse arii: imobiliare, coaching, training.

DANIEL TUDOR

Antreprenor,

fondator  THE CONCEPT  

Trainer, coach

și autor

CĂLIN IEPURE

Călin Iepure coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

  • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
  • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
  • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
  • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
  • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”


Trainer, speaker și consultant

MARA IEPURE

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor. 

Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.


Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI PROFITĂ DE OCAZIA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR OAMENI 

CARE AU EXPERIENŢA NECESARĂ CA SĂ ÎȚI OFERE SOLUŢII

MODUL 1:

 4 şcoli de prosperitate (Care ţi se potriveşte?)

4 personalităţi diferite şi cum se raportează ele la prosperitate

(Ce tip de personalitate financiară ai?)

 Mituri despre bani şi cum să le reinterpretezi

Tehnica Judocanului pentru eliminarea blocajelor legate de bani


MODUL 2: Speakeri şi experţi invitaţi

Eusebiu Burcaş: Investiţii în vremuri tulburi.

Andrei Buruiană: 6 principii de finanțe personale pe care le-am învățat la "Școala de Bani"

 Daniel Tudor: Cum să investești în imobiliare pe timp de COVID-19


MODUL 3: Special Guest


MODUL 4:

Cum să generezi mai multă valoare pentru cumpărăturile pe care le faci

Cum să negociezi și ce să negociezi, în afară de preţ

Cum să îţi aloci în mod inteligent resursele

 Cum să faci banii să circule cu folos

PE SCURT, CE ÎNVEŢI ÎN CONFERINŢA 6C CASH

Ne vedem ONLINE

pe 20.06.2020

de 13:00 la 18:00

✓ 13:00 - 14:00 | Modul 1 cu Andy Szekely

✓ 14:00 -14:50 | Sesiune VIP cu Andy

                             | Networking şi Exerciții cu Mara şi Călin

✓ 14:50 - 15:00 | Pauza de relaxare

✓ 15:00 - 16:00 | Modul 2 cu Speakerii invitați

✓ 16:00 - 16:15 | Pauza de relaxare

✓ 16:15 - 16:55 | Modul 3 Special Guest

✓ 16:55 - 18:00 | Modul 4 cu Andy Szekely

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

SILVER+

VIP+

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete cu toate beneficiile incluse.

ACCES LA CONFERINŢĂ

Manualul în format electronic

Audio-bookul Interviu cu Marius Stefan - Fondator Autonom"- online

Audio-bookul "Interviu cu Dragoş Anastasiu - Fondator Eurolines" - online

Audio-bookul "Bani Buni și Business Etic" - online

VIP

SILVER

75 RON

100 RON

150 RON

250 RON

Acces la sesiunea de Q&A cu Andy

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA

EVENIMENTELE CU ANDY SZEKELY

„Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosfera a fost prietenoasă și relaxantă, nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider ca ne-au fost transmise informații utile. S-a văzut faptul că evenimentul a avut multă pregatire în spate și că sunteți o echipă frumoasă." 


Mircea Comănac

„Un eveniment în care am investit timp în mine. E pentru prima dată când văd, aud și înțeleg ''Public Speaking'' dintr-un alt unghi, nu doar cel de a vorbi în fața unor oamenii într-o sală. Mi-a fost de mare folos. Multumesc!"


Ionuț Răducanu

„Este o ocazie să întâlneşti oameni de calitate, care împărtăşesc cu deschidere valorile lor. Poţi experimenta claritate şi se pot declanşa în tine dorinţe noi, de creştere şi autodepăşire."

 

Irina Botez

„Un eveniment care te încarca cu o energie frumoasă, tonică, vibrantă, un grup de oameni frumoşi care inspiră prin ceea ce sunt şi spun. 


Oameni care îţi deschid mintea şi-ţi demonstrează că lucrurile pot fi şi altfel."


Alina Avram

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.