VORBEȘTE PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

Vino să înveți cum să te CONECTEZI autentic!

Partener de cuplu? Partener de business? Copil? Părinte? Prieten?

Descoperă cum să le arăți persoanelor importante din viața ta că îți pasă cu adevărat  de RELAŢIA dintre voi!

Împreună cu invitaţii mei, îţi oferim câteva tehnici concrete prin care să înveţi:

  • cum elimini stresul şi conflictul interior
  • cum dai feedback fără să răneşti
  • cum dezamorsezi conflictele

25.04.2020

BUCUREŞTI

Cel mai amplu studiu care răspunde la întrebarea ‘’Ce ne menține sănătoși și împliniți?’’ se întinde pe o durată de 75 de ani, iar pentru realizarea lui au fost selectați 724 de subiecți, au fost utilizate zeci de mii de pagini de informații, analize de sânge, filmarea conversațiilor între soți și o serie întreagă de alte metode.


Se numește: ‘’The Harvard Study Of Adult Development’’ și a fost publicat în 2015.


Concluziile?


RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI! SINGURĂTATEA UCIDE.


Acum, că este dovedit științific că relațiile de calitate sunt cele care dau sens vieții noastre, se naște o întrebare simplă:


Investești destul în relațiile importante din viața ta?

DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC: 

RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI!

Cea mai mare provocare din viața oricărui om, dar și cea mai importantă sursă de împlinire, este cercul de oameni împreună cu care își petrece majoritatea timpului.


Se spune că 95% dintre probleme sunt persoane...

Din fericire, 99% dintre rezolvări sunt tot persoane.


Adică, majoritatea problemelor din viața noastră își au sursa în relațiile cu cei din jur. În mod paradoxal, tot acolo se găsesc și soluțiile!

VINO SĂ ÎNVEȚI DE LA 5 SPECIALIȘTI ÎN RELAȚII

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

  • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.


Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Realizatoare și moderatoare de emisiuni,  Trainer şi Speaker

Mihaela Tatu

Mihaela este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 5 ani.


Şi-a câștigat notorietatea ca prezentator, producător, realizator de emisiuni TV. Are vechime în mass media de 20 de ani. Și-a început cariera în radio și până la momentul ProTV București a oscilat între radio și TV la Brașov. 


A obţinut, în cadrul Zilelor Morconi, locul II pe ţară pentru cea mai bună voce radiofonică feminină. Mihaela a fost primul realizator TV care a reușit să atragă atenţia telespectatorilor şi a celor care pot schimba situaţia asupra problemelor reale cu care se confruntă femeia în societatea românească.

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De peste 6 ani formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc oratoria, dictia şi tehnicile de gestionare a emotiilor.  De asemenea, este profesional public speaker, trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de 6 ani.


Convingerile ei de viață sunt: Nu există vârstă pentru un nou început sau pentru a învăța ceva nou.


Motto: "Esti ceea ce alegi tu sa fii!"

Autor, Coach, Trainer

şi Antreprenor

Irina Vasilescu

Irina Vasilescu este autor, coach specializat în relaţii de cuplu, trainer, antreprenor.

De 23 de ani lucrează în domeniul educaţiei, punându-se în slujba oamenilor şi a companiilor care îşi doresc echipe mai performante şi mai bine pregătite.


În calitate de antrenor de fericire, Irina este autoarea cărţii “Fii fericit acum” şi creatoarea programelor educaţionale “Fii fericit în 5 paşi simpli” şi “Fiţi fericiţi în cuplu!” .


Irina are 17 ani de experienţă în antreprenoriat, a creat trei companii care oferă servicii lingvistice (traduceri, cursuri de limbi străine), o editură (Editura Floare de Iris) şi un ONG.


În cadrul comunitătii AS, este facilitator din anul 2013 al programelor "People Mastery Bootcamp", "Self Mastery Bootcamp", "Speaker Masterclass", "Business Masterclass", "Influence Masterclass - LAB Profile", "Speaker Elite", "Persuasion Elite", "Focus Elite", "Connect Elite", "Money Elite", "Next Level Mastermind". Facilitează, de asemenea, programul de mastermind “Decizii Radicale”.


Este absolventă a programelor "Self Mastery Bootcamp", "People Mastery Bootcamp", "Money Mastery Bootcamp" şi "Speaker Mastery Bootcamp", "LAB Profile", "Powerful Business Persuasion", "Business Doctor Intensive".


Motto: "Fericirea este o alegere. Alege conştient şi inspirat în fiecare moment." 

(Irina Vasilescu)


Trainer și Specialist în domeniul educației non-formale

Codrin Murariu

Codrin este fascinat de evoluţia umană, începând cu vârstele cele mai fragede şi continuând pe tot parcursul vieţii. De 9 ani, el conduce o echipă de specialişti în domeniul educaţiei non-formale de tip experienţial, cu ajutorul căreia descoperă potenţialul copiilor şi îi sprijină pentru a-şi atinge cât mai mult din acesta.


ONG-ul său deţine mai multe franchize internaţionale specializate în educaţie non-formala precum şi dezvoltare psiho-emoţională.


Cu o experienţă anterioară de 10 ani în banking, pe poziţii de management într-o organizaţie multinaţională gigant, Codrin a avut oportunitatea de a vedea mai multe sisteme educaţionale ale altor ţări precum şi efectele lor în timp.


El consideră că mintea umană are un potenţial aproape infinit, pe care însă îl folosim într-o proporţie relativ mică, iar sistemele educaţionale nu reuşesc, deocamdată, să stimuleze eficient evoluţia umană, încă de la vârste mici. El crede cu tărie că educaţia începe prin joacă şi nu se termină niciodată.


Ca şi colaborator al lui Andy, Codrin este absolvent a mai multor bootcamp-uri, este facilitator certificat în programele Speaker Elite, Focus Elite, Persuasion Elite, Money Elite, precum şi în bootcamp-urile Self Mastery şi People Mastery. Este de asemenea practician certificat LAB Profile.

Public Speaker, Trainer 

şi Facilitator

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.


Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.


Astăzi Călin coordonează cea mai extinsă organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The Professional's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială .


În calitate de co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev, Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public sau Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training, Călin s-a specializat ca trainer, speaker, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, marketing online, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Călin este implicat activ în conferințe și programe educaționale alături de cei mai cunoscuți antreprenori, traineri și speakeri din România printre care amintim: Andy Szekely, Mihaela Tatu, Lorand Soares Szasz, Cristian Onețiu, Pera Novacovici, Ovidiu Oltean, Sorin Popa, Adrian Cioroianu, Zoltan Veres, Călin Biriș, Eusebiu Burcaș, Doru Pelivan, Paul Ardeleanu, Sorina Bradea, Emilia Bradea, Dan Mocanu, Marius Darie și Iulian Ghișoiu.


În cadrul Business Days – cel mai important eveniment de Business din Romania – Călin coordonează Speaker Support Group, asistând, motivând și sprijinind speakerii să-și dezvolte potențialul în arta de a vorbi în public și de a avea impact maxim.

Câțiva dintre speakerii “antrenați” de Călin sunt: Ovidiu Toader – Antreprenor, Ștefan Mandachi – Fondatorul Francizei SPARTAN, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, Pera Novacovici bloger, psiholog, coach, Adrian Erimescu – CEO Imobiliare.ro.


Călin Iepure

Antreprenor şi Speaker

Alex Tudose

Alexandru este antreprenor în Construcţii Industriale cu peste 10 ani de experienţă în business development şi peste 14 ani experienţă în vânzări, dedicat dezvoltărilor organice de business şi al relaţiilor interumane de calitate.


Facilitator certificat în programele marca Andy Szekely: Persuasion Elite, Speaker Elite, LAB Profile, Focus Elite, Self Mastery BOOTCAMP. Absolvent de Self Mastery Bootcamp, People Mastery Bootcamp, Money Masterclass, LAB Profile, Persuasion Elite, Business Doctor, Essential Facilitation Skills. 


"Misiunea Personală este să ajut oamenii care au nevoie de ajutorul meu şi îl solicită, să îşi depăşească momentul dificil şi să îşi găsească liniştea, cu empatie, dedicaţie şi bucurie."

Vom  actualiza în curând lista cu experţii invitaţi pentru ediţia din 2020

 CONSTRUIEȘTI PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

 ✓ Cele 5 tipologii de oameni 

și modalitatea de a 

comunica eficient cu 

fiecare dintre ei.

GESTIONEZI RELAȚIILE ESENȚIALE DIN 

VIAȚA TA

✓ Cele 5 tipuri de relații importante: de cuplu, cu copiii, cu părinții, cu partenerii de business și cu prietenii.

TE MOTIVEZI PE TINE ȘI PE CEI DIN JUR

✓ Cum să spui DA, 

cum să spui NU și 

cum să oferi feedback.

CUM SĂ:

INVESTEȘTE CONȘTIENT ÎN RELAȚIILE CU OAMENII IMPORTANȚI DIN VIAȚA TA

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA 

CONFERINŢELE 6C:

CALITATEA RELAȚIILOR CU CEI DIN JURUL TĂU ESTE ȘI RESPONSABILITATEA TA! ASUMĂ-ȚI-O!

Ne vedem pe 25.04.2020, de la ora 13:30,

la Hotel Marshal, Sala Panoramic

Calea Dorobanți 50B.


Puncte de reper: Ştefan Cel Mare, Piaţa Romană

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute 

cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

5 tipologii umane care au manifestări diferite sub stres.


Cum să îți identifici propria tipologie și ce puncte tari și slabe ai.


Cum să elimini dificultățile de comunicare cu persoane de alt tip.


Comportamente și cuvinte la care reacționează bine oamenii din fiecare tipologie.


Cum se îmbracă și cum se manifestă în echipă fiecare tipologie umană.


SESIUNEA 1

CEI 5P AI

PARTENERIATULUI

   Speaker: Andy Szekely

SESIUNEA 2

RELAȚII ESENȚIALE ȘI CUM SĂ LE GESTIONEZI

Învaţă de la 4 mentori de top

SESIUNEA 3

CUM SĂ TE MOTIVEZI PE TINE ȘI CUM SĂ ÎI MOTIVEZI PE CEILALȚI

   Speaker: Andy Szekely

Minitehnici lingvistice care functioneză de fiecare dată


Modelul ”Da – Nu – Ce”: ”Spune Da, spune Nu, Spune Ce…e de zis!”


Cum să spui NU, fără să ajungi la consecințe neplăcute.


Cum să spui DA și să te asiguri că nu îți va părea rău după aceea.


Cum să dai feedback fără să rănești.

  Relația de cuplu


 Relația cu copiii


 Relația cu părinții


 Relația cu partenerii de business
AGENDA EVENIMENTULUI:

1

CEI 5P AI

PARTENERIATULUI

13:30 - 15:30

2

RELAȚII ESENȚIALE ȘI CUM SĂ LE GESTIONEZI

15:45 - 17:45

3

CUM SĂ TE MOTIVEZI PE TINE ȘI PE CEILALȚI

18:00 - 20:00

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

Vino să descoperi cum să VORBEȘTI PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:


7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

BILET SILVER

BILET SILVER:

500 lei

până la 29.03

150 lei

-70%

până la 12.04

250 lei

-50%

până la 24.04

350 lei

-30%

după 24.04

500 lei

... amânat ...

BILET V.I.P.

7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

Intrare în sală cu prioritate

Loc în primele rânduri (gradena VIP)

 30 de zile acces la Andy pentru întrebari

Audio-bookul "Asertiv vs Agresiv" - online

Audio-bookul "Parteneriate profitabile şi relaţii autentice" - online

Cartea "Comunică, Influenţează, Convinge"IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete VIP

cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

BILET VIP:

980 lei

până la 29.03

300 lei

-70%

până la 12.04

490 lei

-50%

până la 24.04

680 lei

-30%

după 24.04

980 lei

... amânat ...

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA 

EVENIMENTELE CU ANDY SZEKELY

CUM ESTE LA EVENIMENTELE NOASTRE

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.