VORBEȘTE PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

Arată-le că îți pasă cu adevărat  de RELAŢIA voastră!

6C Conectare - Comunicare şi Relaţii Autentice

CONFERINŢA 

2 APRILIE 2022

GROUP COACHING

2 MAI 2022

Vino să descoperi cum te CONECTEZI autentic!

Top 3 idei cheie pe care la primeşti la Conferinţa 6C Conectare:


✓ 5S SYSTEM - Cum să comunici clar şi fără griji cu persoanele importante din viaţa ta.

✓ Trust & Respect Mode - Cum să dezvolţi, fără compromisuri, relaţii bune şi benefice tuturor.

✓ Feedforward - Cum să spui DA, cum să spui NU și cum să oferi feedback constructiv.

CONFERINŢELE 6C - CONECTARE

Descoperă cum să alegi persoanele importante din viața ta și cum să le arăți îți pasă cu adevărat de RELAŢIA dintre voi!

Ai vrea să știi cum ai un grup autentic de sprijin și conectare (familie, prieteni, parteneri) în care vă susțineți reciproc și în problemele emoționale, dar și cu cunoștințele necesare ca să să îndepliniți obiectivele?


Îți primul rând află cum să ’’cureți’’ relațiile și cum să stabilești distanța psihologică potrivită ca apoi să poți atrage, în viața ta, oamenii cu adevărat importanți pentru tine. Adică oamenii care pot, vor și merită să îți fie tovarăși de călătorie. 

Cea mai mare provocare din viața oricărui om, dar și cea mai importantă sursă de împlinire, este cercul de oameni împreună cu care își petrece majoritatea timpului.


Se spune că 95% dintre probleme sunt persoane...

Din fericire, 99% dintre rezolvări sunt tot persoane.


Adică, majoritatea problemelor din viața noastră își au sursa în relațiile cu cei din jur. În mod paradoxal, tot acolo se găsesc și soluțiile!

Cel mai amplu studiu care răspunde la întrebarea ‘’Ce ne menține sănătoși și împliniți?’’ se întinde pe o durată de 75 de ani, iar pentru realizarea lui au fost selectați 724 de subiecți, au fost utilizate zeci de mii de pagini de informații, analize de sânge, filmarea conversațiilor între soți și o serie întreagă de alte metode.


Se numește: ‘’The Harvard Study Of Adult Development’’ și a fost publicat în 2015.


Concluziile?


RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI! SINGURĂTATEA UCIDE.


Acum, că este dovedit științific că relațiile de calitate sunt cele care dau sens vieții noastre, se naște o întrebare simplă:


Investești destul în relațiile importante din viața ta?

DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC: 

RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI!

Împreună cu invitaţii mei, îţi oferim câteva tehnici concrete prin care să înveţi:

 • cum elimini stresul şi conflictul interior
 • cum dai feedback fără să răneşti
 • cum dezamorsezi conflictele

CONSTRUIEȘTI PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

 ✓ Cele 5 tipologii de oameni 

și modalitatea de a 

comunica eficient cu 

fiecare dintre ei.

GESTIONEZI RELAȚIILE ESENȚIALE DIN VIAȚA TA

✓ Cele 5 tipuri de relații importante: de cuplu, cu copiii, cu părinții, cu partenerii de business și cu prietenii.

TE MOTIVEZI PE TINE ȘI PE CEI DIN JUR

✓ Cum să spui DA, 

cum să spui NU și 

cum să oferi feedback.

REZERVĂ-ȚI BILETE ȘI PROFITĂ DE OPORTUNITATEA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRI UNOR OAMENI CE POT

SĂ ÎȚI OFERE RĂSPUNSURI APLICABILE.

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi


 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure

Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.

Mara Iepure

Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Evenimentul la care am participat mi s-a părut foarte util! Am înţeles modul de comportare, în special, cu persoanele ce au comportamente de tot felul, în diferite situaţii! Despre speakerii invitaţi am o o părere foarte bună, de nota 10! 

Costel Pinzariu

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

Bună Andy, Mi-a făcut mare plăcere să te ascult şi să observ experienţa cumulată în anii de exerciţiu! Am primit informării de calitate livrate într-un mod profesionist şi eficient! 

Cezar Surdulescu 

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă, nevoie conştientă sau nu... experienţa a fost binevenită..: 

Elena Barberu

Experienţa mea la conferinţa de sâmbătă a fost uluitoare. Acum ştiu sigur că sunt pe drumul cel bun, mulţumită ţie pentu inspiraţie şi mulţumită mie că am luat decizia să vin la conferinţă. Cu recunoştinţă şi iubire!

Ovidiu-Virgil Popescu 

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

INVESTEȘTE CONȘTIENT ÎN RELAȚIILE CU OAMENII IMPORTANȚI DIN VIAȚA TA

Ne vedem ONLINE

pe 2 APRILIE 2022

de la 13:00 la 17:40

Primesc înregistrarea conferinței?
Da, dacă ești mândrul posesor a unui abonament 6C 2022, vei primi înregistrările.


Ce este sesiunea exclusivă de mentorat şi Q&A

Este o întâlnire online de tip Hot Seating în care membrii 6C primesc răspunsuri la provocări concrete.

Se întâmplă în a 2-a parte pentru a avea dublu impact: primești răspunsuri de la Andy și intri cu mindsetul potrivit din conferință, astfel încât să valorifici la maxim ceea ce urmează să afli.


Ce este 6C Challange?

Secret! Ce-ți putem spune este că vei avea cel puțin un unghi nou din care să-ți planifici evoluția.

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

VREI O VIAȚĂ BUNĂ, CU ECHILIBRU ÎNTRE CELE 6 ARII?

TE AŞTEPT LA CONFERINŢELE 6C!

THE BEST DECISION FOR COMPLETE PERSONAL DEVELOPMENT

1500 lei

3000 RON

-50%

Accesul la toate cele 6 Conferințe 6C

Manualele în format digital

Lista magică cu cărți recomandate

Acces la grupul "6C - True Growth"

Super bonus video 6C 2021

6 Sesiuni de Group Coaching

300 lei

Vrei bilet?

Vrei 6 pack?

Accesul la Conferință

Manual în format digital

Lista magică cu cărți recomandate

500 RON

Acces la grupul "6C - True Growth"

-40%

CARE ESTE PROGRAMUL CONFERINŢELOR?

6C Creştere (Performanţă și Evoluţie Personală)

CONFERINŢA

19 FEBRUARIE 2022

GROUP COACHING

14 MARTIE 2022

6C Conectare (Comunicare și Relaţii Autentice)

CONFERINŢA

2 APRILIE 2022

GROUP COACHING

2 MAI 2022

6C Corp (Sănătate, Energie şi Vitalitate)

CONFERINŢA

21 MAI 2022

GROUP COACHING

21 IUNIE 2022

6C Cash (Bani şi Independenţă Financiară)

CONFERINŢA

25 IUNIE 2022

GROUP COACHING

25 IULIE 2022

6C Contribuţie (Leadership şi Colaborare)

CONFERINŢA

24 SEPTEMBRIE 2022

GROUP COACHING

24 OCTOMBRIE 2022

6C Carieră (Productivitate şi Antreprenoriat)

CONFERINŢA

26 NOIEMBRIE 2022

GROUP COACHING

13 DECEMBRIE 2022

AI ÎNTREBĂRI? AVEM RĂSPUNSURI!

Ce garanție îmi oferiți?

Vreau să particip, dar nu am luat în calcul plata instant, cum procedăm?

Pentru că este singurul loc în care Andy pune la pachet ceea ce a învăţat mai bun şi a aplicat mai eficient în peste 22 de ani de carieră. Acesta este un eveniment-semnătură Andy Szekely şi este susţinut începând cu 2015.


Pentru că amânarea nu te ajută dar investiția în abonamentul 6C va avea efecte pentru TOT restul vieții tale, nu doar în acest an datorită grupului în care intri.


Vei avea ocazia să cunoști oameni care au făcut performanță și care apoi au ales să devină parte din echipa de traineri și facilitatori în programele marca Andy Szekely. Ei fac această muncă din dorința de contribuție, iar tu vei avea ocazia să beneficiezi de experiența și expertiza lor, le vei auzi poveștile și vei putea să le devii prieten sau chiar partener.

De ce să te înscrii acum în acest program?

Da. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi şi să ne spui cui vrei să transferi biletul.

Pot să transfer biletul meu altcuiva?

Se poate acest lucru, destul de ușor. Te înscrii tu, iar apoi ne dai un email și ne spui numele persoanei și adresa de email și noi îi vom da acces.

Pot să dau cadou un abonament 6C?

Recomandarea noastră fermă, este să participi live dar da, înregistrarea este disponibilă pentru cei care au pachetul 6 Pack

Totuşi, după cum am anunțat și în prealabil nu vei avea acces la înregistrarea exercițiilor de grup. 


Dacă nu pot participa la una dintre Conferinţe, dar îmi doresc să particip live?

Dacă apar situații neprevăzute, te rugăm să ne contactezi cu 72 de ore înainte de începerea conferinței şi vom transfera biletul tău la conferința din anul următor.

Dacă nu pot fi live, este disponibilă înregistrarea Conferinţelor?

Aproximativ... pachetul se va actualiza și îl poți cumpăra oricând, ca să participi la următoarele conferințe din anul 2022.

Mai exact, nu e musai să respecți ordinea din calendarul meu.

Ce e important este faptul că este foarte benefic să te ocupi de toate cele 6 arii.

Pot cumpăra oricând pachetul de Conferințe?

Acest proiect este rezultatul a mai multor studii, cărţi şi conferinţe cu tehnici, metode şi strategii testate cu un număr mare de participanți. El cumulează, de asemenea, experiența unui grup de speakeri care au testat în viaţa lor ceea ce prezintă.


Pe scurt: Conferinţele 6C se adresează persoanelor care caută o soluție simplă şi eficientă pentru fiecare dintre cele 6 arii, dar fără să superficializeze procesele şi sunt gândite având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, familie, probleme de carieră etc. și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda ta anuală.

De unde știu că este potrivit pentru mine?

Pe scurt, tuturor celor interesați de dezvoltarea personală.

 • oamenilor care duc o viață stresantă şi agitată;
 • oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;
 • experţilor, managerilor şi antreprenorilor cu proiecte active;
 • oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile sunt importante;
 • oamenilor care doresc armonie între viaţa personală şi activitatea profesională;
 • oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;
 • tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească prietenia cu ei înșiși.

Pentru cine este potrivit un pachet complet al conferințelor 6C?

Este limitat numărul de locuri?

Da. Conferinţa 6C devine un workshop super interactiv și tocmai de aceea sunt disponibile mai puţine locuri decât la o conferinţă obişnuită. Te vom ţine la curent cu numărul de locuri disponibil şi dacă vom putea mări numărul lor.


Rolul facilitatorului e să ofere un cadru de siguranță și claritate - un context de creștere în care, în grup mic tip mastermind, oamenii să își identifice obiectivul mai clar, să gândească ce le lipsește ca resurse și să transforme aceste nevoi în întrebări pe care le pot adresa apoi în sesiunea Q&A.

Ne propunem să revenim cât mai curând în sala de training, totuşi vom organiza conferinţele în sală în momentul în care putem organiza în condiţii de siguranţă.

Când vor mai fi conferinţele 6C în sală?

Pot face upgrade la pachet şi să particip la Conferinţa 6C în sală?

Da. În momentul în care vom avea claritate cu privire la organizarea conferinţelor în sală, te vom anunţa pentru a putea face upgrade-ul, înainte de promovarea publică.

Ce s-a schimbat pentru Conferințele 6C 2022?

I. Ca de obicei conținutul trainingului este 100% original. Dacă ai fost deja la Conferințele 6C, stai liniștit vor fi doar lucruri noi și adaptate la realitatea în care trăim.


II. Deși este o conferință online, am redus considerabil numărul de locuri disponibile, astfel încât să ne asigurăm că oferim o experiență complexă, completă și transformațională pentru cei ce vor fi live. (Vezi pct. V)


Vom actualiza periodic, dar când se epuizează locurile vom decide dacă anulăm comanda sau, în funcție de echipa disponibilă pentru facilitare, dacă creștem cu câteva locuri disponibilitate. Te rog să ții cont de faptul că este o limită fizică deci vom folosi metoda: primul venit, primul servit.


Pe 15.11.2021 mai erau 38 de locuri disponibile! 


III. Am optimizat exercițiile astfel încât să putem termina un pic mai devreme și astfel să ai timp să faci propria recapitulare.


IV. Am făcut un update major  astfel încât să creștem cu 100% șansele de implementare a tehnicilor.


V. Am ”luat” modulul VIP din 2021 și l-am transformat astfel încât experiența ta să fie mult mai intensă și să poți pune întrebări concrete despre cum să procedezi.

Super! Îți facem gratuit portarea la noul format al Conferințelor 6C.

Am bilet / pachet cumpărat înainte de upgrade, ce se întâmplă?

Ei bine nu ai nici un risc!


Dacă, după ce participi activ la conferință, la group coaching și faci exercițiile din timpul evenimentului, consideri că nu te ajută în dezvoltarea ta pe aria conferinței, îţi vom restitui taxa de participare conform biletului tău.


Suntem atât de siguri că experienţa 6C este o resursă puternică CU CARE SĂ ÎŢI ÎNDEPLINEŞTI OBIECTIVELE încât... îţi oferim GARANŢIE 100% pentru investiţia ta!

Dacă ai organizat bugetul în așa fel încât te ajută mai mult să plătești peste câteva zile, e simplu: îți faci rezervarea și alegi plata prin transfer bancar.


În același timp, dacă ai programat deja banii și vrei să îți păstrezi buna organizare, poți alege plata în rate.

E simplu: îți rezervi locul, alegi plata prin transfer bancar și vorbești cu colegii mei pentru a stabili numărul de rate și data plății.

Vino să descoperi cum să VORBEȘTI PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!
Happy
discount