VORBEȘTE PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

Vino să înveți cum să te CONECTEZI autentic!

Arată-le că îți pasă cu adevărat  de RELAŢIA voastră!

Împreună cu invitaţii mei, îţi oferim câteva tehnici concrete prin care să înveţi:

 • cum elimini stresul şi conflictul interior
 • cum dai feedback fără să răneşti
 • cum dezamorsezi conflictele

23.05.2020

ONLINE

Cel mai amplu studiu care răspunde la întrebarea ‘’Ce ne menține sănătoși și împliniți?’’ se întinde pe o durată de 75 de ani, iar pentru realizarea lui au fost selectați 724 de subiecți, au fost utilizate zeci de mii de pagini de informații, analize de sânge, filmarea conversațiilor între soți și o serie întreagă de alte metode.


Se numește: ‘’The Harvard Study Of Adult Development’’ și a fost publicat în 2015.


Concluziile?


RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI! SINGURĂTATEA UCIDE.


Acum, că este dovedit științific că relațiile de calitate sunt cele care dau sens vieții noastre, se naște o întrebare simplă:


Investești destul în relațiile importante din viața ta?

DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC: 

RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI!

Cea mai mare provocare din viața oricărui om, dar și cea mai importantă sursă de împlinire, este cercul de oameni împreună cu care își petrece majoritatea timpului.


Se spune că 95% dintre probleme sunt persoane...

Din fericire, 99% dintre rezolvări sunt tot persoane.


Adică, majoritatea problemelor din viața noastră își au sursa în relațiile cu cei din jur. În mod paradoxal, tot acolo se găsesc și soluțiile!

VINO SĂ ÎNVEȚI DE LA 6 SPECIALIȘTI ÎN RELAȚII

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Antreprenor

ŞERBAN RADU

Fenomenul Carturesti a fost creat prin visul lui Şerban Radu şi a partenerei lui de carte, Nicoleta Dumitru. 


Amândoi au pornit într-un necunoscut, însă pasiune lor a devenit un gest cultural.

Carturesti a fost ales pentru rezonanţa sa de "sat al cărţii", "cetate a cărţii” ,

pentru a ajunge la  acest nume a fost o reală încercare şi un brainstorming cu multe şedinţe de creaţie.


Prima a fost libraria-jucarie din Edgar Quinet, deschisă în 2000. Într-o epocă marcată de declinul industriei de carte, nimeni nu le dădea vreo şansă şi, cu atât mai puţin, sprijin financiar. În 2003 puneau a doua verigă în lanţul Carturesti: se deschidea librăria de pe strada Arthur Verona, care urma să devină perla coroanei.


Ceea ce este face diferenţa Librăria de celelalte este combinaţia ceai-carte. Cărtureştiul are ceai, în primul rând pentru că Şerban este  pasionat de el şi l-au introdus şi în Librărie, cu ideea că "ce ne place nouă să împărtăşim şi cu alţii”.


“Cărtureştiul n-ar fi ajuns aici dacă nu era îmbrăţişat de oameni, noi obişnuim să spunem că promovarea a fost cam 99 reprezentată de faptul că oamenii vorbeau unii cu alţii despre Cărtureşti, se trimiteau unii pe alţii în librărie. Iar, după 12 ani, încă se apreciază hârtia, cartea încă mai e ceva de succes "             

Autor, Coach, Trainer

şi Antreprenor

IRINA VASILESCU

Irina Vasilescu este autor, coach specializat în relaţii de cuplu, trainer, antreprenor.

De 23 de ani lucrează în domeniul educaţiei, punându-se în slujba oamenilor şi a companiilor care îşi doresc echipe mai performante şi mai bine pregătite.


În calitate de antrenor de fericire, Irina este autoarea cărţii “Fii fericit acum” şi creatoarea programelor educaţionale “Fii fericit în 5 paşi simpli” şi “Fiţi fericiţi în cuplu!” .


Irina are 17 ani de experienţă în antreprenoriat, a creat trei companii care oferă servicii lingvistice (traduceri, cursuri de limbi străine), o editură (Editura Floare de Iris) şi un ONG.


În cadrul comunitătii AS, este facilitator din anul 2013 al programelor "People Mastery Bootcamp", "Self Mastery Bootcamp", "Speaker Masterclass", "Business Masterclass", "Influence Masterclass - LAB Profile", "Speaker Elite", "Persuasion Elite", "Focus Elite", "Connect Elite", "Money Elite", "Next Level Mastermind". Facilitează, de asemenea, programul de mastermind “Decizii Radicale”.


Este absolventă a programelor "Self Mastery Bootcamp", "People Mastery Bootcamp", "Money Mastery Bootcamp" şi "Speaker Mastery Bootcamp", "LAB Profile", "Powerful Business Persuasion", "Business Doctor Intensive".


Motto: "Fericirea este o alegere. Alege conştient şi inspirat în fiecare moment." 

(Irina Vasilescu)


"Sunt coach, trainer şi facilitator de constelaţii sistemice.

Valoarea mea principală este iubirea şi învăţ în fiecare zi despre cum pot trăi cu sens şi cu bucurie.Misiunea mea personală este să FIU autentică, plină de recunoştinţă şi fără suferinţe nenecesare şi să ÎMPĂRTĂŞESC aceste valori cu cei pe care îi ghidez. 


Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach, formator de coachi şi facilitatori. Sprijin oameni dornici să îşi asume propriul destin, fie care sunt manageri din multinaţionale, antreprenori, soţi/soţii, profesori, coachi, terapeuţi, traineri sau părinţi dornici să îşi îmbunătăţească relaţia cu copiii.


Conduc programe de mentoring şi supervizare în coaching. În timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru în coaching, uneori nonconformist.


Nu mi-e frică de metodele terapeutice şi cred că e nevoie să ne împrietenim cu inconştientul nostru, şcoala mea de psihologie preferată fiind analiza tranzacţională. Cred în voinţa individuală dar înţeleg şi respect modul în care funcţionează sistemele practicând metoda constelaţiilor sistemice. Consider omul o fiinţă spirituală şi de aceea folosesc natural tehnicile de mindfulness în cursurile mele.


Simt să dau mai departe darurile pe care şi eu le-am primit. De la profesorii, mentorii mei şi maeştrii mei.


Stilul meu de lucru este direct şi pragmatic, dăruind energie şi prezenţa în relaţia cu ceilalţi. Nu în ultimul rând, mă definesc perseveranţa şi ... zâmbetul!"

RALUCA MOHANU

Coach, Trainer, Antreprenor

Psiholog și trainer

ADRIAN RĂULEA

Adrian Răulea este psiholog și trainer. Are o experiență de peste 30 de ani din care 17 ani în Vânzări, 2 ani in Managementul Resurselor Umane și peste 10 ani în evaluarea personalității umane si dezvoltarea Inteligenței Emoționale. 


Adrian este prezent în organizații susținând echipa de management și angajații în găsirea echilibrului emoțional și implinirea potențialului.


Programele dezvoltate de Adrian și Insight au la bază evaluări cu un set de instrumente profesionale și adresează provocări oranizaționale și personale din cele mai diverse. 


“E-motivate Your Business”, “Emotional Intelligent Sales” sau programele de Analiză și Diagnoză Organizațională propun o abordare profundă a aspectelor ce țin de management emoțional, leadeship constient performanță și dezvoltare organizațională.


Psihoterapeut în formare în Psihogenealogie, Adrian ii privește pe ceilalți cu curiozitate și inimă deschisă știind că întotdeauna învățăm unii de la alții. Cu pasiune se pune în serviciu în ghidarea celor interesați în drumul autodescoperirii și dezvoltării.

Trainer, coach

și autor

CĂLIN IEPURE

Călin Iepure coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”


Trainer, speaker și consultant

MARA IEPURE

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor. 

Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.


Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

 CONSTRUIEȘTI PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

 ✓ Cele 5 tipologii de oameni 

și modalitatea de a 

comunica eficient cu 

fiecare dintre ei.

GESTIONEZI RELAȚIILE ESENȚIALE DIN 

VIAȚA TA

✓ Cele 5 tipuri de relații importante: de cuplu, cu copiii, cu părinții, cu partenerii de business și cu prietenii.

TE MOTIVEZI PE TINE ȘI PE CEI DIN JUR

✓ Cum să spui DA, 

cum să spui NU și 

cum să oferi feedback.

CUM SĂ:

INVESTEȘTE CONȘTIENT ÎN RELAȚIILE CU OAMENII IMPORTANȚI DIN VIAȚA TA

5 tipologii umane care au manifestări diferite sub stres.


Cum să îți identifici propria tipologie și ce puncte tari și slabe ai.


Cum să elimini dificultățile de comunicare cu persoane de alt tip.


Comportamente și cuvinte la care reacționează bine oamenii din fiecare tipologie.


Cum se îmbracă și cum se manifestă în echipă fiecare tipologie umană.


SESIUNEA 1

CEI 5P AI

PARTENERIATULUI

   Speaker: Andy Szekely

SESIUNEA 2

RELAȚII ESENȚIALE ȘI CUM SĂ LE GESTIONEZI

Învaţă de la 4 mentori de top

SESIUNEA 3

CUM SĂ TE MOTIVEZI PE TINE ȘI CUM SĂ ÎI MOTIVEZI PE CEILALȚI

   Speaker: Andy Szekely

Minitehnici lingvistice care functioneză de fiecare dată


Modelul ”Da – Nu – Ce”: ”Spune Da, spune Nu, Spune Ce…e de zis!”


Cum să spui NU, fără să ajungi la consecințe neplăcute.


Cum să spui DA și să te asiguri că nu îți va părea rău după aceea.


Cum să dai feedback fără să rănești.

  Relația de cuplu


 Relația cu copiii


 Relația cu părinții


 Relația cu partenerii de business
AGENDA EVENIMENTULUI:

Ne vedem ONLINE

pe 23.05.2020 

de 13:00 la 17:20

✓ 13:00 - 14:00 | Modul 1 cu Andy Szekely

✓ 14:00 -14:45 | Sesiune VIP cu Andy

                             | Networking şi Exerciții cu Mara şi Călin

✓ 14:45 - 15:00 | Pauza de relaxare

✓ 15:00 - 16:00 | Modul 2 cu Speakerii invitați

✓ 16:00 - 16:10 | Pauza de relaxare

✓ 16:10 - 16:30 | Modul 3 Special Guest

✓ 16:30 - 17:20 | Modul 4 cu Andy Szekely

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute 

cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

 

Vino să descoperi cum să VORBEȘTI PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

SILVER+

VIP+

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete cu toate beneficiile incluse.

ACCES LA CONFERINŢĂ

Manualul în format electronic

Audio-bookul "Asertiv vs Agresiv"

Audio-bookul "Parteneriate profitabile şi relaţii autentice"

Cartea "Comunică, Influenţează, Convinge"

VIP

SILVER

75 RON

100 RON

150 RON

250 RON

Acces la sesiunea de Q&A cu Andy

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT LA 

EVENIMENTELE CU ANDY SZEKELY

„Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosfera a fost prietenoasă și relaxantă, nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider ca ne-au fost transmise informații utile. S-a văzut faptul că evenimentul a avut multă pregatire în spate și că sunteți o echipă frumoasă." 


Mircea Comănac

„Un eveniment în care am investit timp în mine. E pentru prima dată când văd, aud și înțeleg ''Public Speaking'' dintr-un alt unghi, nu doar cel de a vorbi în fața unor oamenii într-o sală. Mi-a fost de mare folos. Multumesc!"


Ionuț Răducanu

„Este o ocazie să întâlneşti oameni de calitate, care împărtăşesc cu deschidere valorile lor. Poţi experimenta claritate şi se pot declanşa în tine dorinţe noi, de creştere şi autodepăşire."

 

Irina Botez

„Un eveniment care te încarca cu o energie frumoasă, tonică, vibrantă, un grup de oameni frumoşi care inspiră prin ceea ce sunt şi spun. 


Oameni care îţi deschid mintea şi-ţi demonstrează că lucrurile pot fi şi altfel."


Alina Avram

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.