6C CONECTARE s-a întâmplat deja!

Dacă eşti cu adevărat preocupat de evoluţia ta personală şi profesională, iată ce poţi face:

VORBEȘTE PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

Arată-le că îți pasă cu adevărat  de RELAŢIA voastră!

29 Mai 2021

ONLINE

6C Conectare - Comunicare şi Relaţii Autentice

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Economisești 400 RON dacă îți rezervi locul înainte să ajungă contoarul la 0

Cel mai amplu studiu care răspunde la întrebarea ‘’Ce ne menține sănătoși și împliniți?’’ se întinde pe o durată de 75 de ani, iar pentru realizarea lui au fost selectați 724 de subiecți, au fost utilizate zeci de mii de pagini de informații, analize de sânge, filmarea conversațiilor între soți și o serie întreagă de alte metode.


Se numește: ‘’The Harvard Study Of Adult Development’’ și a fost publicat în 2015.


Concluziile?


RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI! SINGURĂTATEA UCIDE.


Acum, că este dovedit științific că relațiile de calitate sunt cele care dau sens vieții noastre, se naște o întrebare simplă:


Investești destul în relațiile importante din viața ta?

DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC: 

RELAȚIILE BUNE NE MENȚIN SĂNĂTOȘI ȘI FERICIȚI!

Cea mai mare provocare din viața oricărui om, dar și cea mai importantă sursă de împlinire, este cercul de oameni împreună cu care își petrece majoritatea timpului.


Se spune că 95% dintre probleme sunt persoane...

Din fericire, 99% dintre rezolvări sunt tot persoane.


Adică, majoritatea problemelor din viața noastră își au sursa în relațiile cu cei din jur. În mod paradoxal, tot acolo se găsesc și soluțiile!

Împreună cu invitaţii mei, îţi oferim câteva tehnici concrete prin care să înveţi:

 • cum elimini stresul şi conflictul interior
 • cum dai feedback fără să răneşti
 • cum dezamorsezi conflictele

Vino să descoperi cum te CONECTEZI autentic!

CONSTRUIEȘTI PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

 ✓ Cele 5 tipologii de oameni 

și modalitatea de a 

comunica eficient cu 

fiecare dintre ei.

GESTIONEZI RELAȚIILE ESENȚIALE DIN VIAȚA TA

✓ Cele 5 tipuri de relații importante: de cuplu, cu copiii, cu părinții, cu partenerii de business și cu prietenii.

TE MOTIVEZI PE TINE ȘI PE CEI DIN JUR

✓ Cum să spui DA, 

cum să spui NU și 

cum să oferi feedback.

REZERVĂ-ȚI BILETE ȘI PROFITĂ DE OPORTUNITATEA 

DE A ADRESA ÎNTREBĂRI UNOR OAMENI CE POT

SĂ ÎȚI OFERE RĂSPUNSURI APLICABILE.

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Felix Tătaru este Preşedintele-fondator al GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piaţa locală, şi Chairman and World President al IAA Worldwide.


Prima agenţie din GMP Group, GMP Advertising, a fost fondată în 1998, în timp luând naștere alte cinci agenţii din toate ariile comunicării: WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio și Chapter 4 România. Creativitatea şi spiritul antreprenorial sunt ingredientele care au dus la succesul GMP Group, intrând în istorie cu diferite premii acordate de-a lungul anilor la cele mai importante festivaluri de creativitate din lume.

Felix Tătaru

Preocupat de impactul pe care îl are media asupra familiei, Felix si soția sa, Nadia Tătaru, au lansat în anul 2005 primul radio din Europa dedicat copiilor şi părinţilor. În 2016 Itsy Bitsy FM a scris istorie alături de grupul GMP prin campania „Timp de calitate cu copiii”, considerată Campania Anului în România, cea în urma căreia 1 iunie a devenit Zi Liberă Națională.


Totodată, Felix Tătaru este implicat în proiecte de voluntariat, precum RePatriot sau Antreprenorești – Adoptă un Sat, în una dintre cele mai reprezentative comunități de antreprenori români, Romanians Bussines Leaders. În 2017 a devenit co-fondator al programului SuperTeach, alaturi de alti antreprenori din din RBL. SuperTeach își propune să schimbe sistemul de învățămât din interior prin conferințe inspiraționale pentru profesorii în toată țara și training-uri de mentalitate deschisă, un instrument folosit în educație pentru schimbarea de mentalități.


În 2017, în calitate de președinte al IAA Global, Felix a contribuit semnificativ la organizarea celei mai importante conferințe globale a IAA: “Creativity 4 better”. Conținutul conferinței a fost la un nivel de talie mondială plasând astfel Bucureștiul pe harta evenimentelor globale din industrie.


INVITAT SPECIAL

„Life-long learning” este unul dintre principiile directorului Shakespeare School. Adriana Alionte participă frecvent la seminarii naţionale şi internaţionale pentru dezvoltare atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, susţinute de speakeri celebri că Jeremy Harmer, Tony Robbins, Daniel Goldman, Neal Donald Walsh, Robert Sharma, Brian Tracy sau Robert Holden.


Pe lângă funcţia de director Shakespeare School, Adriana Alionte ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie. Este membru fondator al asociaţiei şi este iniţiatorul proiectului “Engleză pentru Viaţă”, prin care tineri voluntari predau limba engleză în centre sociale din Bucureşti, prin metode interactive alături de îndrăgitele personaje Ziggy şi Zaggy.

Adriana Alionte

Proiectul Engleză pentru Viaţă a câştigat Certificatul Lingvistic European (European Language Label 2013) pentru inovaţie şi creativitate în domeniul predării şi învăţării limbilor străine.


De asemenea, Adriana Alionte este membră în Asociaţia Romanian Business Leaders, mediu care stimulează antreprenorii din România să devină o voce importantă în mediul de business românesc.


Adriana Alionte este licenţiată în filologie la Universitatea Bucureşti, specializarea engleza-spaniola. A urmat cursuri de perfecţionare în Marea Britanie la University of Edinburgh, Scoţia. A participat la numeroase traininguri de specialitate, conferinţe naţionale şi internaţionale şi seminarii organizate de British Council, Casa Corpului Didactic, Fischer Internaţional, Uniscan Grup Educaţional, RATE, BETA, Oxford University Press, Pilgrims UK sau Quest.


Adriana Alionte a predat limbă engleză mai mulţi ani în sistemul de stat, la un liceu bilingv din capitală, ani în care a visat să creeze un mediu favorabil, ce stimulează atingerea potenţialului maxim al copiilor, o reală platformă pentru progres. Aşa că în 2002 a fondat Shakespeare School, un loc în care engleza se învaţă altfel: într-o atmosferă caldă de familie, cu resurse de ultimă oră şi o metodă de predare inovatoare, menite să le dezvolte cursanţilor inteligenţa emoţională, spiritul de echipă şi încrederea în sine.


Pentru a face acest lucru posibil, a creat alături de o echipă de profesori metoda de predare Shakespeare School, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligenţelor Multiple, adusă în atenţia lingviştilor de profesorul Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

Este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experienţială.


După o experienţă de 20 de ani într-o multinaţională, în prezent, ca trainer, coach şi consilier de dezvoltare personală, are o înţelegere profundă a oamenilor, a emoţiilor şi nevoilor lor.


În ultimii 10 ani, Zoia şi-a urmat vocaţia şi a creat şi livrat programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări, precum şi programe de dezvoltare personală şi creştere a încrederii în sine.Zoia Zărnescu

Zoia este trainer licenţiat în programul de training pentru dezvoltarea abilităţilor de influenţare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner şi formator acreditat CNFPA.


Formată ca trainer şi facilitator în Bootcamp University, avându-l ca mentor pe Andy Szekely.


Ea facilitează sesiuni interactive şi cu mare impact, fiind orientată pe rezultatele practice obţinute din învăţarea experenţială  

Codrin este fascinat de evoluţia umană, începând cu vârstele cele mai fragede şi continuând pe tot parcursul vieţii. 


De 9 ani, el conduce o echipă de specialişti în domeniul educaţiei non-formale de tip experienţial, cu ajutorul căreia descoperă potenţialul copiilor şi îi sprijină pentru a-şi atinge cât mai mult din acesta. 


ONG-ul sau deţine mai multe franchize internaţionale specializate în educaţie non-formala precum şi dezvoltare psiho-emoţională.

Codrin Morariu

Cu o experienţă anterioară de 10 ani în banking, pe poziţii de management într-o organizaţie multinaţională gigant, Codrin a avut oportunitatea de a vedea mai multe sisteme educaţionale ale altor ţări precum şi efectele lor în timp. El consideră că mintea umană are un potenţial aproape infinit, pe care însă îl folosim într-o proporţie relativ mică, iar sistemele educaţionale nu reuşesc, deocamdată, să stimuleze eficient evoluţia umană, încă de la vârste mici. El crede cu tărie că educaţia începe prin joacă şi nu se termină niciodată.


Ca şi colaborator al lui Andy, Codrin este absolvent a mai multor bootcamp-uri, este facilitator certificat în programele Speaker Elite, Focus Elite, Persuasion Elite, Money Elite, precum şi în bootcamp-urile Self Mastery şi People Mastery. Este de asemenea 

Coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi


 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure

Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.

Mara Iepure

Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

INVESTEȘTE CONȘTIENT ÎN RELAȚIILE CU OAMENII IMPORTANȚI DIN VIAȚA TA

5 tipologii umane care au manifestări diferite sub stres.


Cum să îți identifici propria tipologie și ce puncte tari și slabe ai.


Cum să elimini dificultățile de comunicare cu persoane de alt tip.


Comportamente și cuvinte la care reacționează bine oamenii din fiecare tipologie.


Cum se îmbracă și cum se manifestă în echipă fiecare tipologie

MODUL 1

CEI 5P AI

PARTENERIATULUI

   Speaker: Andy Szekely

MODUL 2

RELAȚII ESENȚIALE ȘI CUM SĂ LE GESTIONEZI

Învaţă de la mentori de top

MODUL 3

CUM SĂ TE MOTIVEZI PE TINE ȘI CUM SĂ ÎI MOTIVEZI PE CEILALȚI

   Speaker: Andy Szekely

Minitehnici lingvistice care functioneză de fiecare dată


Modelul ”Da – Nu – Ce”: ”Spune Da, spune Nu, Spune Ce…e de zis!”


Cum să spui NU, fără să ajungi la consecințe neplăcute.


Cum să spui DA și să te asiguri că nu îți va părea rău după aceea.


Cum să dai feedback fără să rănești.

  Relația de cuplu


 Relația cu copiii


 Relația cu părinții


 Relația cu partenerii de business

AGENDA EVENIMENTULUI:

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Evenimentul la care am participat a fost al treilea C, consecutiv, toate evenimentele au fost extraordinare din fiecare modul am rămas cu cel puţin o idee de implementat. La acest eveniment toţi cei 3 invitaţi au antrenant foarte bine audienţă.

Cătălin Lumezeanu 

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Evenimentul a fost unul reușit, pentru care meritați toate felicitările! Bravo! Și mulțumirile noastre, de asemenea! Am văzut mulți oameni foarte tineri în sală, care au participat cu plăcere la toate secțiunile și activitățile acestei conferințe, ceea ce este un mare câștig și o bucurie pentru toată lumea.  

Dusita Ristin

Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosferă a fost prietenoasă şi relaxantă; nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider că ne-au fost transmise informaţii utile. Legat de speakerii invitaţi, cred că toţi au adus informaţii valoroase din propria lor experienţa.  

Corina Moga

Evenimentul la care am participat mi s-a părut foarte util! Am înţeles modul de comportare, în special, cu persoanele ce au comportamente de tot felul, în diferite situaţii! Despre speakerii invitaţi am o o părere foarte bună, de nota 10! 

Costel Pinzariu

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

Bună Andy, Mi-a făcut mare plăcere să te ascult şi să observ experienţa cumulată în anii de exerciţiu! Am primit informării de calitate livrate într-un mod profesionist şi eficient! 

Cezar Surdulescu 

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă, nevoie conştientă sau nu... experienţa a fost binevenită..: 

Elena Barberu

Experienţa mea la conferinţa de sâmbătă a fost uluitoare. Acum ştiu sigur că sunt pe drumul cel bun, mulţumită ţie pentu inspiraţie şi mulţumită mie că am luat decizia să vin la conferinţă. Cu recunoştinţă şi iubire!

Ovidiu-Virgil Popescu 

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

Ne vedem ONLINE

pe 29 mai 2021

de la 12:00 la 18:00

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


Primesc înregistrarea conferinței?
Dacă ești mândrul posesor a unui masterpack VIP sau PLATINUM (ai abonament la 6 conferințe consecutive), da.


Cine este invitatul special?
Ce-ți putem spune este că e unul dintre speakerii de pe această pagină dar va rămâne secret până în ziua conferinței.


Ce este sesiunea exclusivă VIP și PLATINUM?

Este o întâlnire online de tip Hot Seating în care membrii VIP și PLATINUM primesc răspunsuri la provocări concrete.

Se întâmplă înaintea Conferinței 6C pentru a avea dublu impact: primești răspunsuri de la Andy și intri cu mindsetul potrivit în conferință astfel încât să valorifici la maxim ceea ce urmează să afli.


Ce este 6C Challange?

Este un exercițiu secret diferit de la o conferință la alta.
Ce-ți putem spune este că vei avea cel puțin un un unghi nou din care să-ți analizezi și planifici evoluția.

 

Vino să descoperi cum să VORBEȘTI PE LIMBA... RELAȚIEI TALE!

BEST BUY

200 RON

150 lei

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Conectare


★ Audiobook "Inteligenţa Emoţională" 


☓ Audiobook "Astertiv vs Agresiv"


☓ Cursul online COMUNICĂ, INFLUENȚEAZĂ, CONVINGE


☓ Cursul online TRUST & RESPECT


☓ +1 Bilet SILVER Cadou


☓ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Conectare


★ Audiobook "Inteligenţa Emoţională" 


★ Audiobook "Astertiv vs Agresiv"


★ Cursul online COMUNICĂ, INFLUENȚEAZĂ, CONVINGE


★ Cursul online TRUST & RESPECT


★ +1 Bilet SILVER Cadou


★ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

BEST INVEST

1500 RON

900 lei

BEST VALUE

700 RON

300 lei

★ ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


★ Manualul digital 6C Conectare


★ Audiobook "Inteligenţa Emoţională" 


★ Audiobook "Astertiv vs Agresiv"


★ Cursul online COMUNICĂ, INFLUENȚEAZĂ, CONVINGE


☓ Cursul online TRUST & RESPECT


☓ +1 Bilet SILVER Cadou


★ Acces la sesiunea specială Q&A
cu Andy

DEZVOLTĂ-ŢI TOATE CELE 6 ARII IMPORTANTE

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 12 CURSURI ONLINE


★ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

PLATINUM

2900 RON

9000 RON

900 RON

4200 RON

VIP

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 6 CURSURI ONLINE


☓ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

450 RON

1200 RON

SILVER

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 6 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


☓ 12 CURSURI ONLINE


☓ 6 BILETE SILVER CADOU


☓ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


☓ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

Pentru cine este potrivit un pachet complet al conferințelor 6C?

Pe scurt , tuturor celor interesați de dezvoltarea personală.

 • oamenilor care duc o viață stresantă şi agitată;
 • oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;
 • experţilor, managerilor şi antreprenorilor cu proiecte active;
 • oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile sunt importante;
 • oamenilor care doresc armonie între viaţa personală şi activitatea profesională;
 • oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;
 • tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească prietenia cu ei înșiși.

De unde știu că este potrivit pentru mine?

Acest proiect este rezultatul a mai multor studii, cărţi şi conferinţe cu tehnici, metode şi strategii testate cu un număr mare de participanți. El cumulează, de asemenea, experiența unui grup de speakeri care au testat în viaţa lor ceea ce prezintă.

Pe scurt: Conferinţele 6C se adresează persoanelor care caută o soluție simplă şi eficientă pentru fiecare dintre cele 6 arii, dar fără să superficializeze procesele şi sunt gândite având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, familie, probleme de carieră etc. și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda ta anuală.


Pot cumpăra oricând pachetul de 6 Conferințe?

Da, poți cumpăra oricând pachetul complet și vei participa în funcție de data ta de început.

Mai exact, nu e musai să respecți ordinea din calendarul meu.

Ce e important este faptul că este foarte benefic să te ocupi de toate cele 6 arii.


Dacă nu pot fi live, este disponibilă înregistrarea Conferinţelor?

Recomandarea noastră fermă, este să participi live dar da, înregistrarea este disponibilă pentru cei care achiziționează pachete VIP sau PLATINUM. Totuşi, după cum am anunțat și în prealabil nu vei avea acces la întregistrara exercițiilor de grup.

Dacă nu pot participa la una dintre conferinţe dar îmi doresc să particip live?

Prin excepţie, poţi amâna participarea la una dintre cele 6 conferinţe dacă ne anunţi prin email sau telefon.


Când vor mai fi conferinţele 6C în sală?

Ne propunem să revenim cât mai curând în sala de training, totuşi vom organiza conferinţele în sală în momentul în care putem organiza în condiţii de siguranţă.


Pot să fac aceste pachete cadou cuiva drag?

Se poate acest lucru, destul de ușor. Te înscrii tu, iar apoi ne dai un email și ne spui numele persoanei și adresa de email și noi îi vom da acces.


Pot să transfer biletul meu altcuiva?

Da. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi şi să ne spui cui vrei să transferi biletul.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.