„Când te cunoști pe tine devii LIBER.Când îi cunoști pe ceilalți devii LIDER!”

6C  ContribuţieLeadership & Public Speaking

CONFERINŢA 24 SEPTEMBRIE 2022

GROUP COACHING24 OCTOMBRIE 2022

Astăzi, una dintre cele mai importante abilități este, de departe, aceea de a vorbi în public. Multă lume crede că doar vânzătorii sau public speakerii au nevoie de ea.


GREȘIT!


Indiferent de domeniul în care profesezi, îți GARANTEZ că, odată ce îți dezvolți această competență, vei trece rapid la un alt nivel, atât personal, cât și profesional!


Cea mai bună contribuție în comunitatea din care faci parte este să dai mai departe lecțiile de viață și experiența pe care ai acumulat-oastfel încât ei să se dezvolte eficient și să nu repete greșelile pe care le-ai făcut tu. 


Faci deja asta cu copiii și prietenii, dar ai putea să o faci la nivel mai mare, cu colegii, clienții sau cu oamenii care îți împărtășesc interesele.


În acest workshop înveți cum să "dai mai departe" cunoașterea pe care ai acumulat-o prin tehnici de public speaking și leadership și cum să îți prezinți ideile astfel încât să fii înțeles și să ai o influență pozitivă în lume.


Top 3 idei cheie pe care la primeşti la Conferinţa 6C Contribuţie:


✓ Framework-ul Story - Cum să duci mai departe povestea ta de viaţă şi să împarţi cu ceilalţi experienţa acumulată, astfel încât să aduci un plus de valoare în comunitatea din care faci parte.

✓ VALUE+ adică cum să devii mai bun şi să faci diferenţa dintre INSPIRAȚIE și MOTIVAȚIE și cum să generezi VALOARE pentru tine și pentru ceilalți.

✓ PEOPLE+ adică afli cum sunt dăruitorii, profitorii şi egalizatorii și modalitatea de a comunica eficient cu fiecare dintre ei.


Sunt Andy Szekely și pe 24 SEPTEMBRIE voi fi live pentru a-ți oferi instrumente concrete care te vor ajuta să fii pregătit oricând pentru a vorbi în fața unui grup de oameni sau a unui public numeros.


Sunt idei valoroase, din experiență proprie, pe care sunt convins că le vei folosi imediat după!

Rezervă-ți locul dacă ești Consultant, Manager, Team Leader, Antreprenor, Trainer, Speaker

și îți propui să...

... ai un impact pozitiv după fiecare prezentare.

... cunoști o structură simplă prin care să pregătești prezentările uşor.

... fii pregătit pentru a accepta oportunitățile cu miză mare.

... ai posibilitatea de a motiva sau inspira oameni cheie din jurul tău.

... îți crești potenţialul de lider și capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți.

PROFITĂ DE OCAZIA DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR SPEAKERI CE POT SĂ ÎȚI OFERE RĂSPUNSURI APLICABILE

Învaţă direct de la speakeri cu experienţă cum să-ți prezinți cu succes PLANURILE, PRODUSELE sau SERVICIILE tale!

PASUL 1: START

Vei afla cum să te pregătești când ții o prezentare cu impact!


 Primeşti strategia de pregătire a prezentării.

 Primeşti modelul simplificat prin care îți construiești planul.

 Primeşti tehnica de a povesti cu impact.

PASUL 2: INSPIRAȚIE


Pe scurt, ştii cum poți fi inspirațional atunci când ții un discurs.


✓ Primeşti sistemul care te va ajuta să devii un speaker inspirat.

 Demontezi mitul inspirației – îţi va demonstra de ce să inspiri, este cel mai pragmatic lucru pe care îl poți face ca speaker.

 Înveţi cum să faci diferenţa dintre INSPIRAȚIE și MOTIVAȚIE.

PASUL 3: APLAUZE

Tehnicile te ajută să fii natural în loc să te transforme în „robot”. 


 Ştii cum să găsești echilibrul între control și vulnerabilitate.

✓  Înveţi tehnici prin care să te conectezi cu grupul tău cu ajutorul întrebărilor care generează empatie.

Afli cum să duci mai departe povestea ta de viaţă şi să împarţi cu ceilalţi experienţa acumulată.

CINE ESTE ANDY SZEKELY

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

John Maxwell

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

Brian Tracy

Robin Sharma

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

John Gray

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție Personală);
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010);
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (20 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).

CINE SUNT EXPERŢII INVITAŢI

Romeo Crețu

Sunt Dezvoltator de Oameni (trainer, coach, public speaker, Maestru Reiki şi autor) și am fost profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare și managementul resurselor umane.  


Misiunea mea este aceea de a răspândi cunoaștere și lumină în lume pentru binele nostru suprem.  Sunt dedicat lucrului cu oameni care aleg să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase.


Creez și susțin discursuri inspiraționale pentru audiențe cuprinse între 50 și sute de participanți. Ca trainer certificat CNFPA dezvolt și susțin programe interactive de training pentru mii de adulți și liceeni în fiecare an. Ofer suport în atingerea obiectivelor și gestionarea provocărilor personale și profesionale pentru zeci de oameni pe an.

 

Am publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației. Am continuat apoi cu trei cărți: „Viața merită trăită!”, „Gânduri primite și trimise mai departe”  și  „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”.


Din 2018 m-am îndreptat spre liceeni cu proiectul „Dăruiește pentru Educație!”.

Călin Iepure

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.


Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. 


Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Câțiva dintre antreprenorii “antrenați” de Călin sunt: Ștefan Mandachi – Owner Spartan, Daniela Marișcu - Imperiul Leilor, Ovidiu Toader – Antreprenor, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, sau Adrian Erimescu – ex-CEO Imobiliare.ro.

Mara Iepure

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai.


Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active; a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent ulterior ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea, Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România, printre care cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”.

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. 


Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă.

Elena Barberu

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

CARE ESTE PROGRAMUL CONFERINŢELOR?

Ne vedem ONLINE pe 24 SEPTEMBRIE, de la 12:30 la 17:00!

9

GROUP COACHING 24 OCTOMBRIE

9
8

Acces la grupul"6C - True Growth"

8
7

Acces la înregistrare și resursele 6C

7
6

16:20 - 17:00
Concluzii și concurs

6
5

14:40 - 16:20
Mentorat cu Andy și trainerii 6C

5
4

14:30 - 14:40
Pauză de cafea

4
3

13:50 - 14:30
Mastermind

3
2

12:50 - 13:50
Training cu Andy

2
1
1

12:30 - 12:50
6C Challange

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


PROFITĂ DE OCAZIA DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR SPEAKERI CE POT SĂ ÎȚI OFERE RĂSPUNSURI APLICABILE

 
 

CE CONȚINE PACHETUL DE TRAINING

Accesul live și înregistrarea Conferinței 6C Contribuție

Manuale cu exerciții, în format digital

Lista cu cărți recomandate pentru creștere accelerată

Acces la grupul de prieteni "6C - True Growth"

Acces la sesiune de implementare prin Group Coaching

-50%

500 RON

250 RON

De ce să participi:
✓ Primești un sistem simplu și rapid care se aplică pentru orice tip de prezentare. ✓ Îți dublezi eficiența și impactul prezentării tale. ✓ Capeți încredere în propriile forțe, iar asta te ajută să îți gestionezi mai ușor emoțiile.✓ Afli secrete din culisele unui vorbitor profesionist.

Eşti la o întrebare distanţă?


Ai nevoie să-ţi dai seama cum te ajută Conferințele 6C?


Victor te poate ajuta sa înţelegi dacă programul este potrivit nevoilor tale.


Iată cum poţi lua legătura cu el:

Victor Porancia
Members Evolution Guide

0730-11-44-66

AI ÎNTREBĂRI? AVEM RĂSPUNSURI!

Ce este Group Coaching?

Sesiunea de Group Coaching este o întâlnire online, la aproximativ 1 luna de la Conferință la care ai participat, în care discuți cu trainerii și facilitatorii Bootcamp University pentru implementarea cu succes a obiectivelor stabilite în timpul conferinței. 


Este întâlnirea în care ai ocazia să pui întrebări și să primești răspunsuri concrete de la experți.

Ce garanție îmi oferiți?

Ei bine, nu ai nici un risc!


Dacă, după ce participi activ la conferință, la group coaching și faci exercițiile din timpul evenimentului, consideri că nu te ajută în dezvoltarea ta pe aria conferinței, îţi vom restitui taxa de participare conform biletului tău.


Suntem atât de siguri că experienţa 6C este o resursă puternică CU CARE SĂ ÎŢI ÎNDEPLINEŞTI OBIECTIVELE încât... îţi oferim GARANŢIE 100% pentru investiţia ta!

Pentru cine este potrivit un pachet complet al conferințelor 6C?

Pe scurt, tuturor celor interesați de dezvoltarea personală.

  • oamenilor care duc o viață stresantă şi agitată;
  • oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;
  • experţilor, managerilor şi antreprenorilor cu proiecte active;
  • oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile sunt importante;
  • oamenilor care doresc armonie între viaţa personală şi activitatea profesională;
  • oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;
  • tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească prietenia cu ei înșiși.

Cum știu dacă este potrivit pentru mine?

Acest proiect este rezultatul a mai multor studii, cărţi şi conferinţe cu tehnici, metode şi strategii testate cu un număr mare de participanți. El cumulează, de asemenea, experiența unui grup de speakeri care au testat în viaţa lor ceea ce prezintă.


Pe scurt: Conferinţele 6C se adresează persoanelor care caută o soluție simplă şi eficientă pentru fiecare dintre cele 6 arii, dar fără să superficializeze procesele şi sunt gândite având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, familie, probleme de carieră etc. și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda ta anuală.

De ce să te înscrii acum în acest program?

Pentru că este locul în care Andy pune la pachet ceea ce a învăţat mai bun şi a aplicat eficient în peste 22 de ani de carieră. Acesta este un eveniment-semnătură Andy Szekely şi este susţinut începând cu 2015.


Pentru că amânarea nu te ajută, dar investiția în abonamentul 6C va avea efecte pentru TOT restul vieții tale, nu doar în acest an datorită grupului în care intri.


Vei avea ocazia să cunoști oameni care au făcut performanță și care apoi au ales să devină parte din echipa de traineri și facilitatori în programele marca Andy Szekely. Ei fac această muncă din dorința de contribuție, iar tu vei avea ocazia să beneficiezi de experiența și expertiza lor, le vei auzi poveștile și vei putea să le devii prieten sau chiar partener.

Ce este nou?

Am optimizat exercițiile astfel încât să putem termina un pic mai devreme și astfel să ai timp să faci propria recapitulare. Am făcut un update major  astfel încât să creștem cu 100% șansele de implementare a tehnicilor.


Am transformat Conferințele 6C astfel încât experiența ta să fie mult mai intensă și să îți dublezi șansele de succes.


Rolul facilitatorului e să ofere un cadru de siguranță și claritate - un context de creștere în care, în grup mic tip mastermind, oamenii să își identifice obiectivul mai clar, să gândească ce le lipsește ca resurse și să transforme aceste nevoi în întrebări pe care le pot adresa apoi în sesiunea Q&A.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!