13 Noiembrie 2021

ONLINE

CORP: Echilibru, Energie și Sănătate

✓ Îți gestionezi și îți crești energia și cheful de viață.   

✓ Îți instalezi obiceiuri pentru un stil de viață sănătos. 

Armonizează-ți MINTEA, CORPUL și EMOȚIILE

și bucură-te de ENERGIE, SĂNĂTATE și VITALITATE!

Elimini conflictele interioare  

✓ Îți aliniezi mintea, corpul și emoțiile.

Vino la Conferința 6C cu Andy Szekely şi primești INSTRUMENTE eficiente prin care: 

CELE MAI BUNE INSTRUMENTE PENTRU

 Cum să îți menții un nivel ridicat 

de energie și vitalitate.


Lucrul cu mentori - cât de 

important este atunci când vrei să 

îți crești nivelul de energie și cum 

să procedezi.


 Cele 5 surse fundamentale de energie pentru omul modern și cum 

să le accesezi inteligent începând 

din secunda în care le-ai aflat.

ENERGIE

ECHILIBRU EMOȚIONAL

Mituri despre hrană, mișcare și somn (și cum să le folosești în favoarea ta).


Principalele 3 metode simple de menținere a tonusului (NU e vorba de mișcare sau mâncare, ci de lucruri mai simple).


Tehnici complete pentru un corp sănătos și o stare de bine generală.

Cum să îți păstrezi calmul când e haos în jurul tău.


 Cum să afli informații relevante de la sursă și să le elimini pe cele de tip „junk” (de pe internet etc.).


Eliminarea conflictelor interioare.


 Echilibru minte - corp – spirit.

SĂNĂTATE FIZICĂ

Fiecare informație, tehnică sau instrument prezentate în această conferință se bazează pe studii renumite și sunt folosite personal de către traineri.


Folosite împreună, ele reprezintă o trusă completă prin care să îți transformi stilul de viață în mod sănătos, echilibrând toate cele 3 arii importante: MINTE – CORP – SPIRIT.


Beneficiile obținute sunt numeroase, însă decizia de a-ți transforma viața își aparține!

DECIZIA DE A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA ÎȚI APARȚINE!

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

CÂND FOLOSEȘTI INSTRUMENTELE ȘI INFORMAȚIILE PRIMITE LA CONFERINȚĂ

Îți schimbi convingerile limitative despre ce e posibil atunci când vine vorba de sănătate.


Înveți cum să îți deblochezi energia și să câștigi un nivel de energie foarte înalt.


Înveți cum să îți faci chef atunci când... nu ai chef.


Înțelegi puterea comunității și cum să faci echipă pentru rezultate maxime.


Înveți cum să îți mărești șansele de a instala obiceiuri sănătoase.


Îți sporești carisma (prin creșterea nivelului de energie).


Atragi oameni care au același tonus și nivel de energie.


...și MULT mai mult de atât!

Toate acestea vor avea un impact pozitiv asupra nivelului tău de

Inspirație

Motivație

 Creativitate

 Chef de viață

Entuziasm

Disciplină

Vitalitate

Forță interioară

Sănătate

Echilibru emoțional

În plus, primești acces la video cursul cu Sorin Geană

"1 minut pentru infuzia de Energie"

"Ţi-am pregătit 6 tips and tricks care durează 1 min fiecare şi pe care poţi să le aplici instant.

Scopul acestor momente de activare este să ridice nivelul de energie şi de prezenţa asupra propriului  corp.

Aceste exerciţii le poţi folosi constant pe parcursul zilei."

Ai grijă de nivelul tău de energie şi vitalitate

6C Corp este conferinţa în care afli cum să-ţi gestionezi energia fizică și mentală ca să ai un stil de viață sănătos. 

Ca să poţi pune în aplicare ceea ce ai descoperit în procesul tău de învăţare şi transformare

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Evenimentul la care am participat a fost al treilea C, consecutiv, toate evenimentele au fost extraordinare din fiecare modul am rămas cu cel puţin o idee de implementat. La acest eveniment toţi cei 3 invitaţi au antrenant foarte bine audienţă.

Cătălin Lumezeanu 

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Evenimentul a fost unul reușit, pentru care meritați toate felicitările! Bravo! Și mulțumirile noastre, de asemenea! Am văzut mulți oameni foarte tineri în sală, care au participat cu plăcere la toate secțiunile și activitățile acestei conferințe, ceea ce este un mare câștig și o bucurie pentru toată lumea.  

Dusita Ristin

Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosferă a fost prietenoasă şi relaxantă; nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider că ne-au fost transmise informaţii utile. Legat de speakerii invitaţi, cred că toţi au adus informaţii valoroase din propria lor experienţa.  

Corina Moga

Evenimentul la care am participat mi s-a părut foarte util! Am înţeles modul de comportare, în special, cu persoanele ce au comportamente de tot felul, în diferite situaţii! Despre speakerii invitaţi am o o părere foarte bună, de nota 10! 

Costel Pinzariu

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

Bună Andy, Mi-a făcut mare plăcere să te ascult şi să observ experienţa cumulată în anii de exerciţiu! Am primit informării de calitate livrate într-un mod profesionist şi eficient! 

Cezar Surdulescu 

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă, nevoie conştientă sau nu... experienţa a fost binevenită..: 

Elena Barberu

Experienţa mea la conferinţa de sâmbătă a fost uluitoare. Acum ştiu sigur că sunt pe drumul cel bun, mulţumită ţie pentu inspiraţie şi mulţumită mie că am luat decizia să vin la conferinţă. Cu recunoştinţă şi iubire!

Ovidiu-Virgil Popescu 

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

ANDY SZEKELY ŞI INVITAŢII SĂI

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

  • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Este pasionată de un stil de viață echilibrat și îi inspiră pe oameni să facă schimbări prin intermediul emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe”, pe care o realizează la Digi24, dar și online, pe www.izabelapanescu.ro, pe Facebook și Instagram.


Are experiență de 15 ani în televiziune, dintre care 13 a lucrat la emisiuni de sănătate: mai întâi ca reporter la “Ce se întâmplă, doctore?” (ProTV), apoi ca realizator și producător la “Tinerețe fără bătrânețe” (Digi24). 


A avut un stil de viață total dezechilibrat până la 22 de ani, cu alimentație bazată pe mezeluri, fast food, sucuri carbogazoase, dulciuri. Un diagnostic a fost cel care a determinat-o să înceapă schimbarea. Mai întâi în alimentație, apoi în toate ariile vieții.

Izabela Pănescu

Este mereu la curent cu cele mai recente studii din domeniul sănătății, mereu în legătură cu medici și terapeuți, dar și cu oamenii simpli, cu dilemele și întrebările lor. Crede în prevenție, echilibru, autenticitate. 


În toate interviurile ori postările din social media promovează abordarea integrativă a oricărui dezechilibru din corp. 


De asemenea, pune accent pe emoții și pe importanța evoluției din punct de vedere emoțional, mintal, spiritual. 

Sunt Mihai, nutriționist ALTFEL.


De ce altfel? 


Pentru că am început cu mine, cu experiența transformării mele fizice, mentale și spirituale. 


În urmă cu mulți ani m-am decis să îmi schimb stilul de viață și de atunci nu mă pot opri din a studia și învăța despre nutriție, sănătate, dezvoltare personală. Și despre somn, care împreună cu cele de mai sus formează cadrul complet pentru un stil de viață sănătos.

Mihai Cazan

Cred cu tărie că un om informat are din start cel puțin 50% șanse să reușească în ceea ce face și pentru asta sunt aici, să îți ofer acest start, să te însoțesc în propria călătorie de transformare, să te ajut să-ți găsești un ȚEL.


De aceea am ales să fiu nutriționist, formator, facilitator și coach în comunitatea Andy Szekely, consultant LAB Profile.


Și pentru că sunt tată și știu cât de important este să creștem împreună o generație de copii informați și sănătoși, particip cu mare drag la orele de dirigenție sau alte activități școlare cu subiecte din sfera stilului de viață sănătos și dezvoltarea personală.

Sunt Elena, un medic cu o misiune: aceea de a ajuta oamenii să își găsească acel echilibru nutrițional propriu care să rămână cu ei pentru totdeauna. Îmi place bunul gust al vieţii şi cred cu tărie în educație, cu precădere în educația nutrițională a copiilor.


Iubesc cu adevărat natura, animalele și mișcarea și îmi ghidez viața în armonie cu aceste trei pasiuni.


Una dintre valorile mele identitare este Sănătatea iar cariera mea se desfăşoară în acord cu această valoare urmând cursul profesiei de medic nutriţionist, membru al Colegiului Medicilor din România.

Elena Ţambrea

De asemenea sunt tehnician nutriționist acreditat cu experiență în alimentația pe vârste, alimentația gravidei și a lăuzei și absolvent al masterului de psihonutritie dezvoltat de Academia de Nutriție “Sănătate te iubesc”, în cadrul căreia predau modulele “Nutriția gravidei și lăuzei” și “Nutriția terapeutică în prevenția bolii canceroase”.


În plus, mă număr printre absolvenţii Self Mastery Bootcamp, People Mastery Bootcamp și Influence Masterclass (LAB profile) marca Andy Szekely, programe care au dat un suflu şi un curs nou vieţii şi carierei mele.


Motto: “Bunătatea şi compasiunea sunt medicamente”.

Sorin Geană a început activitatea sportivă acum 23 de ani ca practicant de Arte Marţiale. 


Pasiunea pentru sport, educaţie şi performanţă au dus la o carieră în domeniul wellness şi este Master Trainer în Sport și Performanță Motrică.


De peste 13 ani susține programe de training în domeniul wellness şi al dezvoltării personale.


În programele BootCamp University este trainer şi facilitator.

Sorin Geană

Întrebare: Care este o expresie care te defineşte?


Răspuns: “Încep fiecare program de antrenament cu următoarea afirmaţie: “No play, No gain!”

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.

Mara Iepure

Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

Coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi


  • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
  • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
  • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
  • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
  • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure

Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

AGENDA CONFERINŢEI 6C CORP

SESIUNEA 1: ANDY SZEKELY

Energia fizică - cum faci să îţi menţii corpul sănatos.

Eliminarea conflictelor interioare - cum îţi stăpâneşti emoţiile.


SESIUNEA 2: Speakeri invitaţi


SESIUNEA 3: ANDY SZEKELY

Relații și Ritualuri.

Cum îți gestionezi energia în relații.

Cum instalezi obiceiuri care îți mențin un nivel ridicat de energie.

Pentru a le putea aplica ai nevoie de ENERGIE, iar energia se obtine din 5 surse:

 Informații (relevante pentru rezultat).

 Inspirație (în special din descoperirea misiunii personale).

 Relații (în special nontoxice).

 Ritualuri (în special fiziologice).

 Eliminarea permanentă a conflictului interior.


Pentru fiecare din aceste surse găsești instrumente simple și eficiente în Conferința 6C Corp:

Poți să știi cele mai bune tehnici de management al timpului, de gândire strategică sau de productivitate...  Nu îți sunt de niciun folos dacă ”nu ai chef” să faci nimic!

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

1

CONTROL EMOŢIONAL

ŞI CORP SĂNĂTOS

2

ENERGIE ȘI SĂNĂTATE CU 

SPEAKERII INVITAŢI

3

RELAŢII ŞI RITUALURI

Ne vedem ONLINE

pe 13 Noiembrie

de la 11:30 la 17:45

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


Primesc înregistrarea conferinței?
Dacă ești mândrul posesor a unui masterpack VIP sau PLATINUM (ai abonament la 6 conferințe consecutive), da.


Ce este sesiunea exclusivă VIP și PLATINUM?

Este o întâlnire online de tip Hot Seating în care membrii VIP și PLATINUM primesc răspunsuri la provocări concrete.

Se întâmplă înaintea Conferinței 6C pentru a avea dublu impact: primești răspunsuri de la Andy și intri cu mindsetul potrivit în conferință astfel încât să valorifici la maxim ceea ce urmează să afli.


Ce este 6C Challange?

Este un exercițiu secret diferit de la o conferință la alta.
Ce-ți putem spune este că vei avea cel puțin un un unghi nou din care să-ți analizezi și planifici evoluția.

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Corp


Audiobook 
"SECRETELE PRODUCTIVITĂŢII" 


Audiobook
"16 OBICEIURI CARE GARANTEAZA REZULTATE"


Cursul online

"10 REGULI PENTRU CORP"


Cursul online
"STRONG"


★ +1 Bilet SILVER Cadou


Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

BEST INVEST

1750 RON

500 lei

BEST VALUE

700 RON

150 lei

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Corp


Audiobook 
"SECRETELE PRODUCTIVITĂŢII" 


Audiobook
"16 OBICEIURI CARE GARANTEAZA REZULTATE"


Cursul online

"10 REGULI PENTRU CORP"


Cursul online
"STRONG"


☓  +1 Bilet SILVER Cadou


Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

BEST BUY

200 RON

75 lei

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Corp


Audiobook 
"SECRETELE PRODUCTIVITĂŢII" 


Audiobook
"16 OBICEIURI CARE GARANTEAZA REZULTATE"


Cursul online

"10 REGULI PENTRU CORP"


Cursul online
"STRONG"


☓  +1 Bilet SILVER Cadou


☓  Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

În plus, ca de obicei la produsele marca Andy Szekely, primeşti GARANȚIE 100%. Garanţia reprezintă modul meu de a-ţi arăta cât de mult vreau să performezi şi, în consecinţă, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţa în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!