DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI PERFORMANȚĂ

18 Septembrie 2021

ONLINE

Vino să vorbim despre EVOLUȚIA ta!

Vino la conferinţă ca să descoperi cum să-ţi creşti performanţa personală până la nivelul de măiestrie!

Află cum te ajută dezvoltarea personală să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti.

Din ce în ce mai mult, oamenii tind să aleagă un job cu inima şi spiritul, căutând o muncă pasionantă, care solicită dezvoltarea şi în acelaşi timp o activitate care aduce satisfacţii prin care să poată contribui la mediul din care fac parte.


Alternativa a devenit de netolerat reprezentată fiind de o muncă repetitivă, împotriva valorilor personale, neaducătoare de satisfacţii spirituale.


Echilibrul omului modern a devenit direct proporţional cu echilibrul celor patru inteligenţe care au nevoie să fie cultivate în permanenţă, având în centrul lor inteligenţa spirituală.

CE VEI ÎNVĂŢA LA SEMINARUL DE EVOLUŢIE PERSONALĂ?

Cum să îţi menţii energia sus chiar dacă ai agenda încărcată


Cum să "nu o iei personal" atunci când primeşti un feedback de îmbunătăţire a muncii pe care o faci


Cum să îţi foloseşti voinţa pentru ca să obţii rezultate previzibile pe termen lung


Cum să îţi menţii sănătatea şi vitalitatea ca să te bucuri de energie şi după ce treci de 40 de ani


Cum să treci de la dezvoltare personală (nivelul amator) la cea mai bună versiune a ta (nivelul de leadership)şi mai ales...


Cum să fii un exemplu de urmat pentru cei din jurul tău

LA CE ÎNTREBĂRI VEI PRIMI RĂSPUNS ÎN CONFERINȚĂ

Ce este dezvoltarea personala (definitia care te ajuta sa fii pragmatic)

Ce funcţionează în dezvoltarea personală şi ce e doar "zvon neverificat"

De ce unele tehnici funcţionează la unii şi altele la alţii şi cum să le descoperi pe cele care ţi se potrivesc

Care dintre cele 4 stiluri de evoluţie personală ţi se potriveşte şi cum să "împrumuţi" din celelalte stiluri

Cum să te asiguri că dezvoltarea personală şi pragmatismul merg mâna în mână (pont: stabileşte criteriile de alegere a evenimentelor la care participi)

Unde e locul în care merită să cauţi dacă ceea ce faci acum nu merge

Legătura dintre cele 4 tipuri de inteligenţă şi cele 6 arii ale vieţii

Cum să te dezvolţi personal în relaţie cu oamenii importanţi din viaţa ta

Principiile maturităţii emoţionale şi cele 4 emoţii primare, cu măştile emoţionale ce le blochează

Cum să gândeşti tactic, strategic şi pozitiv

Ce este inteligenţa spirituală practică şi cum să o aplici zilnic

Cum să te asiguri că pui în practică ce ai învăţat şi cum să prezici că acest lucru se întâmpla pe termen lung

"Să investești în tine este cea mai bună investiție pe care o vei face. Îți va îmbunătăți viața dar va îmbunătăți și viața celor din jurul tău !"  Robin Sharma

CINE ÎȚI VA OFERI RĂSPUNS LA ÎNTREBĂRILE TALE

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Cerasela Chiriac este de 26 de ani antreprenor în brokerajul de asigurări. 


Azi brandul cu care se identifică, INTER Broker de Asigurare se aflta în TOP 5 la nivel naţional şi este lider de piaţă în Nord-Vestul ţării.


Pentru activitatea ei a fost recompensată cu premiul pentru "Contribuţie la dezvoltarea pieţei de brokeraj" (2017, acordat de Xprimm), Managerul anului (2017, acordat de UNSICAR) şi "Femeia de afaceri a anului" (2014, Federaţia Patronilor Bihor).

Cerasela Chiriac

"Vrem să fim locul 1 în preferinţele clienţilor şi să oferim pentru fiecare siguranţă garanţiei încasării daunei într-un termen cu 50% mai scurt decât media pieţei. Motivul principal pentru care vrem să facem acest lucru este pentru a proteja bunurile şi familiile tuturor şi pentru a avea în România oameni mai responsabili şi mai fericiţi."


Membru fondator al Fundaţiei Life 2008, Cerasela a contribuit decisiv la construcţia "Centrului de excelenţă Maria" care sprijină micile genii pentru a-şi atinge maximum de potenţial.

Este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experienţială.


După o experienţă de 20 de ani într-o multinaţională, în prezent, ca trainer, coach şi consilier de dezvoltare personală, are o înţelegere profundă a oamenilor, a emoţiilor şi nevoilor lor.


În ultimii 10 ani, Zoia şi-a urmat vocaţia şi a creat şi livrat programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări, precum şi programe de dezvoltare personală şi creştere a încrederii în sine.

Zoia Zărnescu

Zoia este trainer licenţiat în programul de training pentru dezvoltarea abilităţilor de influenţare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner şi formator acreditat CNFPA.


Formată ca trainer şi facilitator în Bootcamp University, avându-l ca mentor pe Andy Szekely.


Ea facilitează sesiuni interactive şi cu mare impact, fiind orientată pe rezultatele practice obţinute din învăţarea experenţială  

Irina este trainer, coach, antreprenor și autor. Susține autorii de carte să își redacteze și definitiveze manuscrisele, pentru ca apoi să publice.


Este pasionată de educație și are o experiență de 24 de ani de lucru cu oamenii.


Este antreprenor de peste 18 ani: a fondat 3 companii și un ONG și activitatea curentă o desfășoară cu patru linii de business: agenție de traduceri (din 2002), centru de limbi străine (din 2007), editură (din 2015), servicii de coaching & training (open și corporate) & mentorat de business (din 2014).

Irina Vasilescu

În prezent, coordonează 4 echipe și colaborează cu companii și cu antreprenori cu experiență sau la început de drum pentru a-i susține, prin coaching și mentorat de business, să își atingă obiectivele propuse. A mentorat în ultimul an 6 start-up-uri care acum funcționează la capacitate maximă.


Ca autor, a publicat 10 titluri și continuă să scrie cu pasiune. Trainingurile concepute de Irina vizează teme precum: Comunicarea eficientă, Managementul conflictului, Controlul emoțional, Stabilirea și atingerea obiectivelor, Flow, fericire și armonie, acasă și la birou, Relaționare de succes în cuplu.


Clienții Irinei spun că beneficiile colaborării cu ea sunt: claritatea și starea energetică înaltă după sesiunile de coaching sau mentorat și motivația puternică de a lucra imediat la obiectivele propuse.


Filosofia de viață a Irinei este: „Fericirea este o alegere. Alege conștient în fiecare clipă.”

Mă numesc Bogdan Grosu, sunt tânăr, nu am decât puţin peste 22 de ani în câmpul muncii ... de avocat unde, din 01.07.1998 am început să... rezolv problemele celorlalţi!


Am lucrat în aceşti 22 de ani cu organizaţii româneşti şi străine, în principal de origine franceză, firme mici şi mari, gestionând portofolii de risc de până la câteva zeci de milioane de euro.


Astăzi, principala mea activitatea profesională este aceea de coordonare a echipe de avocaţi pe care am reunit-o şi, din această poziţie, mă ocup de recrutare, formare şi coaching, pe lângă asumarea părţii de vânzări, R&D, Strategie şi, la un nivel redus, activităţi strict operaţionale.

Bogdan Grosu

În plan personal, sunt căsătorit de 20 de ani cu aceeaşi minunată fiinţă şi superbă fată care îmi promite de câteva ori pe săptămână că urmează să îmi explice, pe înţelesul meu, de ce a ales să fie, încă, soţia mea. Împreună, avem 2 copii, o fată şi un băiat. Fata, seamănă cu mine, uneori. La fel şi băiatul!”


De ceva ani sunt alături de comunitatea Andy Szekely şi îmi propun ca prin sesiunile de coaching din cadrul programelor Speaker şi Business Masterclass, să susţin creşterea şi dezvoltarea atâtor oameni frumoşi care şi-au dorit o evoluţie în business-ul lor.

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, consilier nutriție, lector la UMF Timișoara, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”.


Este de asemenea editor şi autor a două cărți: "Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate" - vol. 1 și "Hrană pentru minte, suflet și viață" - vol.2.

Lavinia Bratu

”În mijlocul oamenilor, parcurg întreaga activitate cu credință și nădejdea în bine. 


Misiunea mea personala? 


Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ. Din anul 2018 sunt lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe - catedra de Psihologie. 


Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.”

Sunt avocat partener al Societății de Avocați ”Grosu și Asociații”, fiind membru în Baroul București de 24 de ani, respectiv din anul 1997.


De doi ani, am revenit la una din activitățile dragi mie, devenind unul dintre Lectorii-formatori ai Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, după ce, o perioadă importantă de timp din parcursul meu profesional am petrecut-o la catedra universitară.


În cei 24 de ani de carieră mi-am derulat activitatea preponderent ca avocat litigator, reprezentând clienții din zona de business în fața instanțelor de toate gradele din România, cât și a Curții Internaționale de Arbitraj de la București.

Ioana Grosu

Prin varietatea și dificultatea cazuisticii gestionate, soluțiile de abordare a strategiilor pe care le-am ales au fost din ce in ce mai complexe, conducand de cele mai multe ori, nu doar la obținerea unor soluții favorabile clienților pe care i-am reprezentat, dar și la crearea de jurisprundeță nouă pentru practica judecătorească sau arbitrală din țara noastră.


În calitate de partener al Grosu și Asociații, încă de la crearea acesteia, în anul 2001, coordonez Departamentul de Litigii, contribuind substanțial la dobândirea de către colegii noștri mai tineri, a practicilor și deprinderilor necesare unui avocat valoros pentru clientul său și pentru actul de justiție, pârghie a unui Stat de reglare și auto-reglare.


Am convingerea că soluția evoluției noastre, a tuturor, este împărtășirea de la unii către ceilalți a învățăturilor valoroase pe care le-am acumulat, pentru ca tot mai mulți dintre noi să pășească în siguranță pe drumul către mai binele personal, iar această convingere am transformat-o într-un deziderat. Și, de aceea, o parte din ce în ce mai consistentă a activității mele profesionale, este dedicată formării tinerilor avocați.


"Sunt coach, trainer şi facilitator de constelaţii sistemice.

Valoarea mea principală este iubirea şi învăţ în fiecare zi despre cum pot trăi cu sens şi cu bucurie. 

Misiunea mea personală este să FIU autentică, plină de recunoştinţă şi fără suferinţe nenecesare şi să ÎMPĂRTĂŞESC aceste valori cu cei pe care îi ghidez.


Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach, formator de coachi şi facilitatori. 


Sprijin oameni dornici să îşi asume propriul destin, fie care sunt manageri, antreprenori, soţi/soţii, profesori, coachi, terapeuţi, traineri sau părinţi dornici să îşi îmbunătăţească relaţia cu copiii.

Raluca Mohanu

Conduc programe de mentoring şi supervizare în coaching. În timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru în coaching, uneori nonconformist.


Nu mi-e frică de metodele terapeutice şi cred că e nevoie să ne împrietenim cu inconştientul nostru, şcoala mea de psihologie preferată fiind analiza tranzacţională. Cred în voinţa individuală dar înţeleg şi respect modul în care funcţionează sistemele practicând metoda constelaţiilor sistemice. 


Consider omul o fiinţă spirituală şi de aceea folosesc natural tehnicile de mindfulness în cursurile mele.


Simt să dau mai departe darurile pe care şi eu le-am primit. De la profesorii, mentorii mei şi maeştrii mei.

Stilul meu de lucru este direct şi pragmatic, dăruind energie şi prezenţa în relaţia cu ceilalţi. 


Nu în ultimul rând, mă definesc perseveranţa şi ... zâmbetul!"

Coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure

Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.


Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.


Motto: “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”

Mara face parte din Comunitatea AS din anul 2008, când a participat la SELF Mastery Bootcamp, urmând apoi programul Speaker Elite şi mastermindul Decizii Radicale, în anul următor.


Este consultant în accesare fonduri cu finanţare europeană şi guvernamentală. A lucrat în proiecte cu finanţare europeană accesând fonduri pre-aderare (PHARE), apoi a scris şi implementat proiecte cu finanţare europeană din fonduri post-aderare (FSE, FEDR, PSDRU 2007-2014). În momentul de faţă, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici şi mijlocii să acceseze fonduri cu finanţare nerambursabilă de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societăţi de tip SRL şi/sau SRL-D.

Mara Iepure

Unul dintre proiectele sale de suflet este SELLification.org, o companie creată şi finanţată prin programul StartUp Nation 2017 şi în care a ales să se implice atât la nivel administrativ cât şi la nivel educaţional. SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game este un proiect care a luat naştere din dorinţa de a crea un cadru de învăţare cu soluții interactive de traininguri experienţiale în vânzări pentru oamenii de vânzări şi nu numai. Astăzi, Mara este unul dintre cei 50 de traineri certificaţi SELLification ajutându-i pe antreprenori să îşi crească vânzările printr-o metodologie interactivă de învăţare.


Mara este formator certificat din anul 2009, cu experienţă în domeniul managementului de proiect şi managementului resurselor umane. Abilitatea de a vorbi în public a descoperit-o şi-a dezvoltat-o în cadrul organizaţiei TOASTMASTERS, ca Vicepreşedinte pe Membership, membru cu roluri active, a susţinut numeroase discursuri şi a participat atât ca şi concurent şi mai apoi ca şi Jurat în cadrul concursurilor naţionale Toastmasters.


De asemenea Mara face parte şi din echipa de moderare a două evenimente de anvergură din România: cel mai mare eveniment de design şi arhitectură din România: ”CUIB - Construieşte Uşor Inteligent şi Bine”, şi cel mai important eveniment de Business din România: ”Business Days”.

PROFITĂ DE OCAZIA DE A ADRESA ÎNTREBĂRILE TALE UNOR SPEAKERI CE POT SĂ ÎȚI OFERE RĂSPUNSURI APLICABILE

 • Legea atenţiei şi dezvoltarea personală
 • Nu poţi rezolva o problemă cu acelaşi nivel de inteligenţă cu care ai intrat în problemă
 • Cum să inviţi în viaţa ta asemănările, diferenţele şi competenţa de a nu judeca
 • Inteligenţa ta fizică şi cum să o dezvolţi
 • Inteligenţa ta spirituală sau sistemică şi cum să o dezvolţi

M1: Cei 4 piloni ai dezvoltarii personale

M4: Antrenamentul celor 4 inteligențe

 • Cum gândim, cum punem întrebări, cum ne dezvoltăm mintea cu cele mai bune tehnici din lume
 • Cum îţi gestionezi emoţiile pozitive şi negative
 • Tehnici de comunicare şi relaţionare specifice liderilor
 • Pune totul cap la cap - cum să îţi faci un plan de acţiune

M2 și M3: Oameni maturi care îţi pot fi exemple şi ghizi

cu speakerii invitaţi

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI AFLĂ CE ESTE DEZVOLTAREA PERSONALĂ

ȘI CARE ESTE IMPACTUL EI ÎN PERFORMANȚA TA

CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

Vă mulţumesc pentru acest eveniment extraordinar! Consider că am luat cea mai bună decizie de a-mi petrece ziua de sâmbătă. Am primit informaţie de calitate, iar în pauzele de networking am creat conexiuni cu oameni puternici. Speakerii mi-au insuflat încrederea în propria persoană, spiritul de a face lucruri şi dorinţa de a trece la următorul nivel în carieră.

Mădălin Zaharia

Evenimentul la care am participat a fost al treilea C, consecutiv, toate evenimentele au fost extraordinare din fiecare modul am rămas cu cel puţin o idee de implementat. La acest eveniment toţi cei 3 invitaţi au antrenant foarte bine audienţă.

Cătălin Lumezeanu 

Excelentă, concentrată, plină de informaţie utilă şi inspirațională, aşa a fost conferinţa. Mulţumesc frumos! Faceţi un lucru extraordinar cu educarea românilor, apropo, ziceai că sunt puţini... Nu sunt puţini, sunt mulţi şi prin energia şi curajul lor “sfinţesc” locul şi produc schimbarea. 

Alina Valentina Oprea

Salutare, Andy. Astăzi ai fost premieră personală pt mine. Nu ştiam nimic despre tine, te-am descoperit recomandat pe FB la o postare sponzorizata. Mă bucur pt că am participat. 

Eşti un profesionist excelent de la care mi-ar plăcea să învăţ arta comunicării. 

Gabriel Dodita

Evenimentul a fost unul reușit, pentru care meritați toate felicitările! Bravo! Și mulțumirile noastre, de asemenea! Am văzut mulți oameni foarte tineri în sală, care au participat cu plăcere la toate secțiunile și activitățile acestei conferințe, ceea ce este un mare câștig și o bucurie pentru toată lumea.  

Dusita Ristin

Evenimentul mi-a plăcut foarte mult. Atmosferă a fost prietenoasă şi relaxantă; nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Consider că ne-au fost transmise informaţii utile. Legat de speakerii invitaţi, cred că toţi au adus informaţii valoroase din propria lor experienţa.  

Corina Moga

Evenimentul la care am participat mi s-a părut foarte util! Am înţeles modul de comportare, în special, cu persoanele ce au comportamente de tot felul, în diferite situaţii! Despre speakerii invitaţi am o o părere foarte bună, de nota 10! 

Costel Pinzariu

Întâi, mulțumesc mult pentru curs! Deşi am venit la acest curs “adusă” de soțul meu, pentru că niciodată nu am suficient timp m-am simțit minunat și nici nu am realizat când a trecut timpul. Mi-a plăcut că a atins atât partea profesională cât și personală din viața noastră și parcă a avut efectul unui ceas deșteptător.

Ioana Vasile

Sunt convins că putem face ceva! De când v-am cunoscut, pe tine, pe Andy şi comunitatea românilor din jurul vostru s-a întărit şi mai mult această convingere. (Nu mi-aş dori ca ai mei copii să părăsească această ţară). Avem resursele necesare să ne resetăm. 

George Măriuţa

Deja mi-am propus - şi deja am acţionat! - Să îmi corectez comportamentul, să nu-i mai stresez pe ceilalţi (în calitate de "plăcută") şi pe mine (în calitate de "puternică") şi îmi propun obiective pe toate cele 6 arii. 

Multe idei valoroase, pe care mi le-am notat şi subliniat şi le recitesc pentru a le folosi.

Alina Oprea

Bună Andy, Mi-a făcut mare plăcere să te ascult şi să observ experienţa cumulată în anii de exerciţiu! Am primit informării de calitate livrate într-un mod profesionist şi eficient! 

Cezar Surdulescu 

Vă mulţumesc pentru că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment în care mi-am găsit noi căi utile pentru dezvoltarea mea personală, prin urmare investiţia a meritat. Este clar că vă adresaţi oamenilor care au nevoie de o schimbare în viaţă, nevoie conştientă sau nu... experienţa a fost binevenită..: 

Elena Barberu

Experienţa mea la conferinţa de sâmbătă a fost uluitoare. Acum ştiu sigur că sunt pe drumul cel bun, mulţumită ţie pentu inspiraţie şi mulţumită mie că am luat decizia să vin la conferinţă. Cu recunoştinţă şi iubire!

Ovidiu-Virgil Popescu 

Într-un cuvânt evenimentul de sâmbătă a fost excepţional. Atât tu cât şi ceilalţi vorbitori, aţi reuşit să mă determinaţi să reflectez asupra schimbărilor necesare pentru a evolua ca individ, iar pentru asta vă mulţumesc. Aşadar nu pot decât să aştept cu nerăbdare următoarele conferinţe. 

Ciprian Pop

Evenimentul a fost minunat, energia de nedescris aştept cu nerăbdare următoarele conferințe. Pentru mine, toate informaţiile din cadrul întâlnirii au venit ca o reîmprospătare, sunt recunoscătoare că am fost prezentă, că am ales să fiu acolo şi că sunt pe drumul cel bun ca să devin cea mai bună variantă a mea. 

Cristina C.

Ne vedem ONLINE

pe 18 Septembrie

de la 11:30 la 17:45

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


Primesc înregistrarea conferinței?
Dacă ești mândrul posesor a unui masterpack VIP sau PLATINUM (ai abonament la 6 conferințe consecutive), da.


Ce este sesiunea exclusivă VIP și PLATINUM?

Este o întâlnire online de tip Hot Seating în care membrii VIP și PLATINUM primesc răspunsuri la provocări concrete.

Se întâmplă înaintea Conferinței 6C pentru a avea dublu impact: primești răspunsuri de la Andy și intri cu mindsetul potrivit în conferință astfel încât să valorifici la maxim ceea ce urmează să afli.


Ce este 6C Challange?

Este un exercițiu secret diferit de la o conferință la alta.
Ce-ți putem spune este că vei avea cel puțin un un unghi nou din care să-ți analizezi și planifici evoluția.

 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Creştere


Audiobook 
"STIMA DE SINE" 


Audiobook
"MISIUNEA PERSONALĂ"


Cursul online

GOALS


Cursul online
HABIT


★ +1 Bilet SILVER Cadou


Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

BEST INVEST

1750 RON

950 lei

BEST VALUE

700 RON

250 lei

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Creştere


Audiobook 
"STIMA DE SINE" 


Audiobook
"MISIUNEA PERSONALĂ"


Cursul online

GOALS


Cursul online
HABIT


☓  +1 Bilet SILVER Cadou


Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

BEST BUY

200 RON

100 lei

ACCES LA CONFERINŢA ONLINE


Manualul digital 6C Creştere


Audiobook 
"STIMA DE SINE" 


Audiobook
"MISIUNEA PERSONALĂ"


Cursul online

GOALS


Cursul online
HABIT


☓  +1 Bilet SILVER Cadou


Acces la sesiunea specială
Q&A cu Andy Szekely

DEZVOLTĂ-ŢI TOATE CELE 6 ARII IMPORTANTE

Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

Seria Conferințelor 6C reprezintă singurul program din România, în care sunt dezvoltate toate cele 6 arii importante din viața unui om:

Studiile efectuate de cercetătorii de la Gallup, Harvard și alte organizații similare în domeniul succesului și împlinirii arată că există o distincție esențială între ele.


Succesul se referă la performanța obținută într-un anumit domeniu al vieții. 


Pe de altă parte, împlinirea este dată de realizarea progresivă și echilibrată a obiectivelor în toate cele 6 arii ale vieții!


La o analiză sumară, devine evident că o viaţă frumoasă este cea în care dezvolți uniform toate elementele vieţii tale  și chiar dacă se schimbă prioritățile din când în când, distanța dintre ele nu este exagerată.


Cum arată o cursă a vieții frumoasă și spectaculoasă?


Ei bine, este atunci când, având „pregătire” similară, ei nu rămân în urmă nici un moment la distanțe irecuperabile. Asta înseamnă viață echilibrată.


În concluzie, am o „veste” pentru tine:

EȘTI organizatorul acestei curse!

Este cursa vieții tale!

Acționează în consecință!

CORP – elemente-cheie pentru sănătate, energie și vitalitate.


CASH – metode pentru identificarea și eliminarea blocajelor mentale legate de bani (autosabotajul financiar) și dezvoltarea celor 4 piloni ai independenței financiare.


CONECTARE – tehnici și instrumente simple și eficiente prin care înțelegi și dezvolți inteligența emoțională, comunicarea în cuplu și comunicarea în echipă.


CARIERĂ – căi practice pentru descoperirea vocației, poziționarea într-unul dintre cele 4 cadrane posibile ale carierei și dezvoltarea competențelor de carieră cele mai valorizate de angajatori.

În cele 6 zile primești peste 30 de instrumente și metode de dezvoltare, măsurare și instalare a obiceiurilor, utile pentru o viață împlinită, sănătoasă, echilibrată și performantă.


✓ Descoperi cele 6 arii esențiale din viața ta

✓ Identifici zonele de dezechilibru și cauzele acestora

✓ Înveți cum să folosești sistemul de echilibrare dinamică a vieții tale prin care îți gestionezi fiecare dintre cele 6 domenii de creștere personală (6C):

CREȘTERE – principiile învățării accelerate (cum să citești o carte în 45 de minute), Formula Măiestriei (ingredientele evoluției accelerate către succes), mindset-ul performerilor de top, psihologia instalării obiceiurilor și dezvoltarea celor 4 Inteligențe.


CONTRIBUŢIE - cum să înţelegi noţiunea de valoare, multiplicarea valorii şi impactul în societate. Cum să îţi asumi rolul de lider comunitar şi cum să creezi o comunitate.

PENTRU CINE SUNT RECOMANDATE CONFERINŢELE 6C

✓ Celor care sunt în proces de evoluție accelerată în carieră. 

✓ Celor aflați ”la răscruce” - în fața unor schimbări importante din punct de vedere profesional

✓ Persoanelor cu spirit practic, ce își doresc să înțeleagă setul complet de unelte necesare liderilor, dar și modul practic prin care le pot aplica, prin exerciții care fixează informația în mușchi

✓ Liderilor și celor cu potențial de lider

✓ Manageri

✓ Consultanți

✓ Freelanceri

✓ Antreprenori

✓ Intraprenori

900 RON

4200 RON

VIP

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 6 CURSURI ONLINE


★ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 12 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 12 CURSURI ONLINE


★ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

PLATINUM

2900 RON

9000 RON

450 RON

1200 RON

SILVER

★ ACCES LA 6 CONFERINŢE ONLINE

(6 x 5,5 ore de experiență intensă)


★ 6 MANUALE ÎN FORMAT DIGITAL

(manualele consacrate ale conferințelor

aprox. 40 de pagini fiecare)


★ 6 AUDIO-BOOK-URI DIGITALE

(programe educaționale, marca Andy Szekely, în lectura autorului)


★ 12 CURSURI ONLINE


★ 6 BILETE SILVER CADOU


★ ACCES LA SESIUNILE SPECIALE Q&A

(într-o camera virtuală separată,

Andy face sesiuni demonstrative de mentoring)


★ Acces la înregistrarea conferințelor

(vei primi acces la video însă nu vei putea avea acces la exercițiile speciale)

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

De ce acum?

În plus, investiția ta va avea efecte pentru TOT restul vieții tale, nu doar în acest an datorită grupului în care intri.


Vei avea ocazia să cunoști oameni care și-au dublat performanţa după acest program și care apoi au ales să devină parte din echipa de traineri și facilitatori în programele marca Andy Szekely.  Ei fac această muncă din dorința de contribuție, iar tu vei avea ocazia să beneficiezi de experiența și expertiza lor, le vei auzi poveștile și vei putea să le devii prieten sau chiar partener.

Pentru cine este potrivit un pachet complet al conferințelor 6C?

Pe scurt , tuturor celor interesați de dezvoltarea personală.

 • oamenilor care duc o viață stresantă şi agitată;
 • oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;
 • experţilor, managerilor şi antreprenorilor cu proiecte active;
 • oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile sunt importante;
 • oamenilor care doresc armonie între viaţa personală şi activitatea profesională;
 • oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;
 • tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească prietenia cu ei înșiși.

Acest proiect este rezultatul a mai multor studii, cărţi şi conferinţe cu tehnici, metode şi strategii testate cu un număr mare de participanți. El cumulează, de asemenea, experiența unui grup de speakeri care au testat în viaţa lor ceea ce prezintă.

Pe scurt: Conferinţele 6C se adresează persoanelor care caută o soluție simplă şi eficientă pentru fiecare dintre cele 6 arii, dar fără să superficializeze procesele şi sunt gândite având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, familie, probleme de carieră etc. și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda ta anuală.

Da, poți cumpăra oricând pachetul complet și vei participa în funcție de data ta de început.

Mai exact, nu e musai să respecți ordinea din calendarul meu.

Ce e important este faptul că este foarte benefic să te ocupi de toate cele 6 arii.

Recomandarea noastră fermă, este să participi live dar da, înregistrarea este disponibilă pentru cei care achiziționează pachete VIP sau PLATINUM. 

Totuşi, după cum am anunțat și în prealabil nu vei avea acces la înregistrarea exercițiilor de grup. 

Dacă nu pot participa la una dintre conferinţe dar îmi doresc să particip live?

Prin excepţie, poţi amâna participarea la una dintre cele 6 conferinţe dacă ne anunţi prin email sau telefon.

Ne propunem să revenim cât mai curând în sala de training, totuşi vom organiza conferinţele în sală în momentul în care putem organiza în condiţii de siguranţă.

Se poate acest lucru, destul de ușor. Te înscrii tu, iar apoi ne dai un email și ne spui numele persoanei și adresa de email și noi îi vom da acces.

Da. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi şi să ne spui cui vrei să transferi biletul.

Pentru că este singura serie de conferinţe în care Andy pune la pachet ceea ce a învăţat mai bun şi a aplicat mai eficient în peste 22 de ani de carieră. Acesta este un evenimentul-semnătură Andy Szekely şi este susţinut începând cu 2015.

De ce să te înscrii acum în acest program?

Pot să transfer biletul meu altcuiva?

Pot să fac aceste pachete cadou cuiva drag?

Când vor mai fi conferinţele 6C în sală?

Dacă nu pot fi live, este disponibilă înregistrarea Conferinţelor?

Pot cumpăra oricând pachetul de 6 Conferințe?

De unde știu că este potrivit pentru mine?

Pentru cine este potrivit un pachet complet 6C?

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţă în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!