DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI PERFORMANȚĂ

19.09.2020

BUCUREŞTI

Vino să vorbim despre EVOLUȚIA ta!

Vino la conferinţă ca să descoperi cum să-ţi creşti performanţa personală până la nivelul de măiestrie!

Află cum te ajută dezvoltarea personală să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti.

Din ce în ce mai mult, salariaţii tind să aleagă un job cu inima şi spiritul, căutând o muncă pasionantă, care solicită dezvoltarea şi în acelaşi timp o activitate care aduce satisfacţii prin care să poată contribui la mediul din care fac parte.


Alternativa a devenit de netolerat reprezentată fiind de o muncă repetitivă, împotriva valorilor personale, neaducătoare de satisfacţii spirituale.


Echilibrul omului modern a devenit direct proporţional cu echilibrul celor patru inteligenţe care au nevoie să fie cultivate în permanenţă, având în centrul lor inteligenţa spirituală.

CE VEI ÎNVĂŢA LA SEMINARUL DE EVOLUŢIE PERSONALĂ?

Cum să îţi menţii energia sus chiar dacă ai agenda încărcată


Cum să "nu o iei personal" atunci când primeşti un feedback de îmbunătăţire a muncii pe care o faci


Cum să îţi foloseşti voinţa pentru ca să obţii rezultate previzibile pe termen lung


Cum să îţi cultivi sănătate şi vitalitatea pentru ca să te bucuri de energie şi după ce treci de 40 de ani


Cum să treci de la dezvoltare personală (nivelul amator) la cea mai bună versiune a ta (nivelul de leadership)şi mai ales...


Cum să fii un exemplu de urmat pentru cei din jurul tău

LA CE ÎNTREBĂRI VEI PRIMI RĂSPUNS ÎN CONFERINȚĂ

Ce este dezvoltarea personala (definitia care te ajuta sa fii pragmatic)

Ce funcţionează în dezvoltarea personală şi ce e doar "zvon neverificat"

De ce unele tehnici funcţionează la unii şi altele la alţii şi cum să le descoperi pe cele care ţi se potrivesc

Care dintre cele 4 stiluri de evoluţie personală ţi se potriveşte şi cum să "împrumuţi" din celelalte stiluri

Cum să te asiguri că dezvoltarea personală şi pragmatismul merg mâna în mână (pont: stabileşte criteriile de alegere a evenimentelor la care participi)

Unde e locul în care merită să cauţi dacă ceea ce faci acum nu merge

Legătura dintre cele 4 tipuri de inteligenţă şi cele 6 arii ale vieţii

Cum să te dezvolţi personal în relaţie cu oamenii importanţi din viaţa ta

Principiile maturităţii emoţionale şi cele 4 emoţii primare, împreună cu măştile emoţionale ce le blochează

Cum să gândeşti tactic, strategic şi pozitiv

Ce este inteligenţa spirituală practică şi cum să o aplici zilnic

Cum să te asiguri că pui în practică ce ai învăţat şi cum să prezici că acest lucru se întâmpla pe termen lung

"Să investești în tine este cea mai bună investiție pe care o vei face. Îți va îmbunătăți viața dar va îmbunătăți și viața celor din jurul tău !"  Robin Sharma

CINE ÎȚI VA OFERI RĂSPUNS LA ÎNTREBĂRILE TALE

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.


Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).


Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 2.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 300.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely şi a două branduri naționale:

 • Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.


Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Romeo Crețu este Dezvoltator de Oameni și Instalator de Obiceiuri, adică trainer, coach, Maestru Reiki, psihoterapeut și autor pasionat de rezultatele pe care oamenii și companiile le pot obține pe termen lung.

Ca trainer certificat CNFPA dezvoltă și susține programe de training de aproape 20 de ani pentru sute de oameni anual. Cele mai livrate programe de pregătire sunt cele de comunicare, obiective și obiceiuri și managementul timpului și a energiei personale.

Este coach acreditat EUCF și lucrează cu zeci de oameni pe an.

Ca autor, Romeo a publicat în 2001 primul studiu din România în domeniul motivației umane.

A continuat apoi cu „Viața merită trăită – Ghid pentru viață în 45 de reamintiri”, „Gânduri primite și trimise mai departe” și „Obiective și Obiceiuri”. Urmează o carte despre schimbarea convingerilor limitative.

Din 2015 este Training Manager în programul Bootcamp University. Din acest rol coordonează și instruiește echipa de facilitatori pentru toate programele marca Andy Szekely.

Romeo Creţu

Trainer, Coach 

şi Autor

Zoia Zărnescu este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experienţială.


După o experienţă de 20 de ani într-o multinaţională, în prezent, ca trainer, coach şi consilier de dezvoltare personală, are o înţelegere profundă a oamenilor, a emoţiilor şi nevoilor lor.


În ultimii 10 ani, Zoia şi-a urmat vocaţia şi a creat şi livrat programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări, precum şi programe de dezvoltare personală şi creştere a încrederii în sine.


Zoia este trainer licenţiat în programul de training pentru dezvoltarea abilităţilor de influenţare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner şi formator acreditat CNFPA.


Zoia Zărnescu

Expert în programe de comunicare,  Trainer specializat 

"Sunt coach, trainer şi facilitator de constelaţii sistemice.

Valoarea mea principală este iubirea şi învăţ în fiecare zi despre cum pot trăi cu sens şi cu bucurie.Misiunea mea personală este să FIU autentică, plină de recunoştinţă şi fără suferinţe nenecesare şi să ÎMPĂRTĂŞESC aceste valori cu cei pe care îi ghidez. 

Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach, formator de coachi şi facilitatori. Sprijin oameni dornici să îşi asume propriul destin, fie care sunt manageri din multinaţionale, antreprenori, soţi/soţii, profesori, coachi, terapeuţi, traineri sau părinţi dornici să îşi îmbunătăţească relaţia cu copiii.

Conduc programe de mentoring şi supervizare în coaching. În timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru în coaching, uneori nonconformist.

Nu mi-e frică de metodele terapeutice şi cred că e nevoie să ne împrietenim cu inconştientul nostru, şcoala mea de psihologie preferată fiind analiza tranzacţională. Cred în voinţa individuală dar înţeleg şi respect modul în care funcţionează sistemele practicând metoda constelaţiilor sistemice. Consider omul o fiinţă spirituală şi de aceea folosesc natural tehnicile de mindfulness în cursurile mele.

Simt să dau mai departe darurile pe care şi eu le-am primit. De la profesorii, mentorii mei şi maeştrii mei.

Stilul meu de lucru este direct şi pragmatic, dăruind energie şi prezenţa în relaţia cu ceilalţi. Nu în ultimul rând, mă definesc perseveranţa şi ... zâmbetul!"

Raluca Mohanu

Coach, Trainer, Antreprenor

Dan Bugariu

Arhitect software și Antreprenor

Dan Bugariu este arhitect software și antreprenor, Președinte al asociației Smart City și co-fondator Growceanu Angel Investment.


Dan este inițiator și partener într-o serie de organizații și proiecte care stimulează potențialul și dezvoltă capacitatea profesioniştilor, startup-urilor tech inovative și orașelor.


Proiectele curente includ MultipleXity, Upgrade My City, FOR, Self Mastery BC, OGP local, Portalul de date al orașului, UndeLocuiesc.eu, FABER și memIQ.


Antreprenor şi Speaker

Alex Tudose

Alexandru este antreprenor în Construcţii Industriale cu peste 10 ani de experienţă în business development şi peste 14 ani experienţă în vânzări, dedicat dezvoltărilor organice de business şi al relaţiilor interumane de calitate.


Facilitator certificat în programele marca Andy Szekely: Persuasion Elite, Speaker Elite, LAB Profile, Focus Elite, Self Mastery BOOTCAMP. Absolvent de Self Mastery Bootcamp, People Mastery Bootcamp, Money Masterclass, LAB Profile, Persuasion Elite, Business Doctor, Essential Facilitation Skills. 


"Misiunea Personală este să ajut oamenii care au nevoie de ajutorul meu şi îl solicită, să îşi depăşească momentul dificil şi să îşi găsească liniştea, cu empatie, dedicaţie şi bucurie."

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACUM ȘI AFLĂ CE ESTE DEZVOLTAREA PERSONALĂ

ȘI CARE ESTE IMPACTUL EI ÎN PERFORMANȚA TA

Ne vedem pe 19.09.2020, de la ora 13:30,

la World Trade Center Bucharest, Sala New York

Piaţa Montreal, nr. 10.


Puncte de reper: Piaţa Presei, Piaţa Montreal, 


Seria Conferințelor 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute 

cele 6 arii importante din viața unui om:


Carieră (Leadership & Performanță)

Contribuție (Public Speaking)

Conectare (Relații Autentice)

Cash (Prosperitate și Bani)

Creștere (Evoluție personală)

Corp (Energie și Vitalitate)

 • Legea atenţiei şi dezvoltarea personală
 • Nu poţi rezolva o problemă cu acelaşi nivel de inteligenţă cu care ai intrat în problemă
 • Cum să inviţi în viaţa ta asemănările, diferenţele şi competenţa de a nu judeca
 • Inteligenţa ta fizică şi cum să o dezvolţi
 • Inteligenţa ta spirituală sau sistemică şi cum să o dezvolţi

SESIUNEA 1: Cei 4 piloni ai dezvoltarii personale

SESIUNEA 3: Antrenamentul celor 4 inteligențe

 • Cum gândim, cum punem întrebări, cum ne dezvoltăm mintea cu cele mai bune tehnici din lume
 • Cum îţi gestionezi emoţiile pozitive şi negative
 • Tehnici de comunicare şi relaţionare specifice liderilor
 • Pune totul cap la cap - cum să îţi faci un plan de acţiune

SESIUNEA 2: Oameni maturi care îţi pot fi exemple şi ghizi

cu speakerii invitaţi

1

CEI 4 PILONI AI DEZVOLTĂRII PERSONALE

13:30 - 15:30

2

EXEMPLE ŞI GHIZI

15:45 - 17:45

3

ANTRENAMENTUL CELOR

4 INTELIGENŢE

18:00 - 20:00

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

* Ora de finalizare şi timpul pentru pauze în cadrul conferinţei sunt flexibile, în sensul că trainerul insistă să parcurgă întregul material şi să răspundă şi la întrebări de la participanţi. De aceea, îţi recomandăm să iei în calcul o posibilă modificare a programului cu 15-20 de minute, în funcţie de dinamica grupului.


 

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA CONFERINŢĂ:

Vino la conferinţă ca să descoperi cum să-ţi creşti performanţa personală 

până la nivelul de măiestrie!


7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

BILET SILVER

BILET SILVER:

500 lei

până la 23.08

150 lei

-70%

până la 06.09

250 lei

-50%

până la 18.09

350 lei

-30%

după 18.09

500 lei

BILET V.I.P.

7 ore de training intensiv

Manualul de curs

2 coffee-break-uri

Intrare în sală cu prioritate

Loc în primele rânduri (gradena VIP)

 30 de zile acces la Andy pentru întrebari

Cartea "Formula Măiestriei

Pachetul online  "Performer"

 ★ Audio: 16 obiceiuri care garantează rezultate

 ★ Audio: Secretele Productivității 


IMPORTANT:

Plăteşti 1 şi primeşti 2 bilete VIP

cu toate beneficiile incluse.

Unul pentru tine, unul pentru un invitat.

BILET VIP:

980 lei

până la 23.08

300 lei

-70%

până la 06.09

490 lei

-50%

până la 18.09

680 lei

-30%

după 18.09

980 lei

CE SPUN PARTICIPANŢII LA CONFERINȚELE 6C

„Un eveniment care te poate ajuta să îţi schimbi viziunea asupra problemelor/provocărilor cu care te întâlneşti în viaţă şi să îţi ridice nivelul de energie." 

Mircea Comănac

„Un eveniment concentrat, focusat pe probleme şi pe modul de rezolvare, cu aplicaţii practice."

Cristi Crăila

„Este o ocazie să întâlneşti oameni de calitate, care împărtăşesc cu deschidere valorile lor. Poţi experimenta claritate şi se pot declanşa în tine dorinţe noi, de creştere şi autodepăşire."  

Irina Botez

„Un eveniment care te încarcă cu o energie frumoasă, tonică, vibrantă, un grup de oameni frumoşi care inspiră prin ceea ce sunt şi spun. 


Oameni care îţi deschid mintea şi-ţi demonstrează că lucrurile pot fi şi altele."

Alina Avram

CUM ESTE LA EVENIMENTELE NOASTRE

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în training pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

Conceptele din acest produs sunt testate timp de 12 ani în activitatea antreprenorială şi de consultanţă în România şi în mai multe ţări europene, în S.U.A., China şi Canada, la o serie de companii şi organizaţii dintre care amintim: BCR, Aegon România, Coca Cola, IBM, Servier Pharma.

* Preţul include pauzele de cafea.

** Numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii. Principiul de înscriere este "primul venit, primul servit", până la momentul în care toate locurile sunt ocupate.

Ne cerem scuze anticipat pentru cazul în care nu mai putem onora înscrierile după epuizarea numărului de locuri.